Ministerul Sănătăţii şi Primăria Sectorului 1 contruiesc un spital nou în zona de nord a Capitalei. Unitatea va fi dotată cu aparatură de ultimă generaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul municipal va fi construit din banii Primăriei sectorului 1
Spitalul municipal va fi construit din banii Primăriei sectorului 1

Primăria Sectorului 1, în parteneriat cu Ministerul Sănătăţii, a anunţat că va investi în construirea unui spital municipal nou dotat cu aparatură de ultimă generaţie. Unitatea va fi ridicată în zona de nord a Capitalei, pe strada Bucureşti-Târgovişte, la numărul 10.

Noul spital va fi construit după toate standarele clinicilor de renume din Europa, se laudă oficialii Primăriei Sectorului 1. 

„Sectorul 1, de fapt întregul Bucureşti, are nevoie urgentă de un spital nou, dotat la standarde europene şi în care să lucreze medici bine pregătiţi. Iată de ce administraţia pe care o conduc va finanţa construirea celui mai performat spital din estul Europei. Mă bucur că am găsit un partener în Ministerul Sănătăţii şi că, împreună, putem realiza acest proiect atât de necesar oraşului şi comunităţii locale”, arată primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, într-un comunicat

Noua clinică va funcţiona ca un spital municipal, fiind un operator de servicii medicale pentru toţi bucureştenii, şi va fi situată în zona de nord a Capitalei, pe strada Bucureşti-Târgovişte, la numărul 10. 

Spitalul, a cărui construire va fi finanţată integral de către Primăria Sectorului 1, va avea un principiu complet de eficientizare a actului medical, respectiv investigaţiile, diagnosticul, tratamentul şi recuperarea pacienţilor vor fi făcute în acelaşi centru medical, mai spune primăria.

Totul a fost pus la cale pe 12 august, atunci când ministrul Sănătăţii a avut o întâlnire cu primarul Sectorului 1. „ În perioada imediat următoare, o echipă mixtă formată din specialişti ai ministerului de resort şi ai administraţiei locale Sector 1 se vor întâlni pentru a stabili locaţia şi a elabora proiectul de investiţii pentru noul spital. Proiectul va conţine date concrete referitoare la dotările necesare în materie de infrastructură, precum şi costurile pe care le implică această investiţie”, anunţau după întâlnire oficialii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite