METEO Cum va fi vremea la începutul săptămânii ce vine: temperaturile vor urca chiar şi până la 30 de grade

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Specialiştii au anunţat că în acest zile, maximele vor urca chiar şi până la 30 de grade FOTO Adevărul
Specialiştii au anunţat că în acest zile, maximele vor urca chiar şi până la 30 de grade FOTO Adevărul

A doua săptămână a lunii septembrie va debuta cu o vreme frumoasă şi călduroasă, cu maxime ce vor urca chiar şi până la 30 de grade. Specialiştii au anunţat că vântul va bate moderat, iar şansele de ploaie sunt mici.

Luni vremea va fi în general frumoasă, cu cer variabil în cea mai mare parte a ţării, iar izolat va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat. Maximele se vor încadra între 23 şi 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-est, iar cele minime între 3-5 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 19-21 grade pe litoral.

În Capitală vremea va fi frumoasă, iar cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 29-30 de grade, iar cea minimă de 15-16 grade.

Marţi vremea se va menţine frumoasă, iar regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât cele înregistrate în mod obişnuit în această perioadă a anului. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza în zonele montane, iar în a doua parte a nopţii în nord-vestul teritoriului unde pe arii restrânse vor fi averse slabe. Vântul va sufla slab şi moderat. 

Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 31 de grade, iar cele minime între 4 şi 6 grade în depresiunile intramontane şi 18 şi 20 de grade pe litoral.

Şi în Bucureşti va fi vreme frumoasă şi caldă, cu cer variabil. Maxima zilei va urca până la aproape 30 de grade.

Mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

PROGNOZA METEO Temperaturi în scădere în următoarele două săptămâni. Cum va fi vremea în toate regiunile ţării

Specialiştii Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Temperaturile vor înregistra o scădere treptată, în timp ce aversele îşi vor face apariţia în a doua săptămână de toamnă.

Prognoza meteo pentru această toamnă. Cum va fi vremea până în luna noiembrie

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anunţă că în această toamnă vom avea parte de temperaturi ridicate în luna septembrie, dar şi în prima jumătate a lunii octombrie, însă apoi valorile termice se vor încadra în jurul celor normale ale perioadei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite