METEO După ploi vine canicula. În acest weekend, temperaturile vor urca până la 35 de grade Celsius

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ANM anunţă că în acest weekend vom avea parte de temperaturi de peste 30 de grade FOTO Shutterstock
ANM anunţă că în acest weekend vom avea parte de temperaturi de peste 30 de grade FOTO Shutterstock

După o săptămână în care am avut parte de ploi şi de inundaţii, specialiştii anunţă că în acest weekend va mai ploua, izolat, pe arii restrânse. Maximele se vor încadra între 29 de grade în depresiunile din Carpaţii Orientali şi 34-35 de grade în zonele de câmpie.

Sâmbătă vom avea parte de o zi călduroasă, cu temperaturi caniculare în unele zone. Maximele se vor încadra între 29 grade în depresiunile din Carpaţii Orientali şi 34 de grade în zonele de câmpie unde izolat pot fi şi 35 de grade.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales după-amiază şi seara, când vor fi averse, însoţite de descărcări electrice, pe arii restrânse în Moldova, Transilvania, Muntenia, precum şi în zonele de munte şi doar izolat în rest. 

În Bucureşti vremea se va menţine în general frumoasă, cu temperaturi de până la 33 de grade la amiază. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza şi seara, dar condiţiile pentru averse şi descărcări electrice vor fi reduse.

Duminică la amiază va fi caniculă în zonele de câmpie, în special în est şi sudest. În cea mai mare parte a ţării, maximele vor depăşi 30 de grade, chiar în Bărăgan acestea vor urca până la 35 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la deal şi la munte, unde pe arii restrânse se vor semnala averse, însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului si izolat de grindină.

Şi în Capitală vremea va continua să fie foarte caldă, maximele de la amiază ajungând până la 35 de grade.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite