METEO Vineri, temperaturile ajung şi la 22 de grade. Patru judeţe din Moldova au fost joi sub cod galben de vânt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri, vremea va fi mai caldă decât în mod normal în această perioadă, cu maxime ce vor urca până la 22 de grade Celsius. La malul mării, maximele nu vor depăşi 12-13 grade.

Vineri vremea va continua să fie frumoasă, maximele depăşind mediile climatologice de referinţă cu până la 10-11 grade. Vântul va fi mai sprinten în Banat, Crişana, Moldova şi la munte. 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 şi 22 de grade şi mai scăzute pe litoral unde se vor înregistra doar 12-13 grade.

Şi în Bucureşti vremea va fi frumoasă şi vânt va bate liniştit.  Temperatură maximă va fi de 21-22 de grade.

Potrivit avertizării emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), joi, până la ora 17.00, judeţele Botoşani, Iaşi, Galaţi şi Vaslui au fost sub cod galben de vânt. Intensificările vântului au atins la rafală 55-60 de kilometri pe oră şi izolat 70 de kilometri pe oră.

Citeşte mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Vremea până la sfârşitul lunii: temperaturi cu 12 grade mai mari decât cele normale ale perioadei

În această săptămână vom avea parte de temperaturi chiar şi cu 12 grade mai ridicate decât normalul perioadei. Până la sfârşitul lunii, însă, valorile termice se vor apropia de cele normale ale perioadei. Specialiştii anunţă că în 17 - 19 martie şi 24 - 27 martie cresc şansele de precipitaţii.

Cum va fi vremea în această primăvară. Prognoza meteo pe următoarele trei luni

Specialiştii au anunţat că în această primăvară vom avea parte de temperaturi normale, excepţie făcând zonele de sud şi sud-est unde va fi mai cald decât în mod normal. Cantităţile de precipitaţii vor fi sub media perioadei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite