Mesaje de Sfântul Gheorghe. Cele mai frumoase urări pentru cei care îşi sărbătoresc onomastica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mesaje de Sfântul Gheorghe. Miercuri, pe 23 aprilie, creştinii ortodocşi sărbătoresc Sfântul Gheorghe, iar cei care poartă numele acestuia îşi serbează onomastica. Adevărul vă dă câteva idei de mesaje de Sfântul Gheorghe pe care le puteţi transmite celor dragi.

Mesaje de Sfântul Gheorghe

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sfântul Gheorghe cât mai frumoasă!

Zâmbeşte şi s-aveţi parte de toată distracţia şi emoţia specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de lumină şi sănătate. La munţi ani.

Fie ca începând cu această zi toate necazurile să te ocolească, dragostea la tine în suflet să poposească fără să mai plece, să ai doar zile însorite şi pline de bucurie. La muţi ani.

La mulţi ani! Aşa cum soarele luminează pentru toată omenirea, aşa şi tu ne luminezi nouă viaţa. Fie-vă viaţa senină ca răsăritul de soare iar sufletul plin de bucurie.

Ziua numelui să fie luminoasă şi să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii! LA MULŢI ANI!

Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani!

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate, şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La multi ani!

Mesaje de Sfântul Gheorghe - pentru apropiaţi

Sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale. La Mulţi Ani. 

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. La mulţi ani!

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate, şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La multi ani!

Tot ce-ţi doreşti, tot ce-ţi lipseşte şi-ţi foloseşte, sănătate, prieteni adevăraţi, şi multă bucurie!

Este minunat să ştii că cineva te place, cineva se gândeşte la tine, cineva are nevoie de tine… dar e şi mai minunat să ştii că există cineva care nu-ţi uită niciodată ziua de nume. La Mulţi Ani!

Îţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume, şi fie ca Sfântul Gheorghe pe care îl reprezinţi să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

Cui să trimiţi mesaje de Sfântul Gheorghe

  • Gheorghe
  • Ghiorghe
  • George
  • Gheorghiţă
  • Ghiţă
  • Georgiana
  • Georgeta
  • Gheorghiţa
  • Ghiorghiţa 
  • Geta

Sfântul Gheorghe este unul dintre cei mai importanţi sfinţi în calendarul creştin-ortodox. El se sărbătoreşte în fiecare an pe 23 aprilie. În tradiţia populară, Sfântul Gheorghe mai este întâlnit ca Sân-George sau Sângeorz, patronul naturii înverzite, al vegetaţiei, al vitelor şi al oilor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite