Loto Polonia statistici: regulament de joc şi cele mai frecvente numere la extrageri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Loto Polonia statistici. Loto Polonia Multi Multi este un joc de noroc în care are loc, de două ori pe zi, extragerea a 20 de numere din 80, ceea ce duce la ideea că probabilitatea de a ghici o parte din numerele norocoase e mai mare decât în cazul altor asemenea jocuri.

În cazul Loto Polonia Multi Multi extragerile au loc de două ori pe zi. Prima extragere este făcută după-amiaza, în timp ce a doua are loc seara târziu. 

Loto Polonia statistici: 20 din 80

20 de numere din cele 80 sunt extrase, iar cei pasionaţi de jocurile loto pot alege să pună pe un bilet cel mult opt numere, pe bilet simplu, pentru care sunt premiaţi în cazul în care ghicesc norocoasele. Statisticile Loto Polonia arată că de multe ori între 5 şi 8 numere de la extragerea anterioară se repetă.

Regulile de joc la Loto Polonia Multi Multi implică şi posibilitatea de a alege mai mult de opt numere în cazul în care jucătorul de loto preferă o variantă de bilet combinat.

Cotele pentru fiecare serie de numere alese, fie că e vorba de punerea pe bilet a unui singur număr, fie de mai multe, diferă în funcţie de modul în care are loc schema de joc: simplă sau combinată.   

Astfel, dacă un jucător optează să pună pe un bilet un singur număr, va primi o cotă între 2.75 şi 3.75, în funcţie de casa de pariuri sau agenţia loto. O cotă mult mai mare este înregistrată, aşadar şi un câştig mai consistent, dacă sunt puse, de exemplu, cinci numere pe un bilet. În acest caz cota este, în funcţie de agenţie loto/ casă de pariuri, între 1200 şi 1400. Cota obţinută se înmulţeşte cu suma pariată. 

Potrivit lotopolonia247.blogspot.ro, statisticile Loto Polonia Multi Multi arată în ultimele 50 de extrageri, numărul care a ieşit cel mai des a fost 66, de 20 de ori extras din urnă. Pe locul doi, extrase de 18 ori, sunt numerele 61, 67 şi 74, mai arată statisticile privind Loto Polonia.

Loto Polonia statistici: cele mai frecvente numere la extragerile loto 

Numere care au ieşit destul de des în ultimele 50 de extrageri sunt şi: 3, 16, 44, 58 şi 78. Toate acestea, potrivit sursei citate, au fost extrase de 17 ori.

Potrivit statisticilor Loto Polonia, la polul opus al numerelor considerate de jucători „leneşe”, „campionul” e numărul 12. Acesta a fost extras din urnă de numai cinci ori. E secondant alte două numere „leneşe”, 23 şi 7, extrase de şapte ori.   

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite