Loteria Română modifică sistemul de joc şi preţul biletelor. Care sunt noile tarife

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A crescut preţul la biletele Loto. O variantă simplă la Loto 6/49 costă acum 5 lei, la care se adaugă 0,5 lei preţul biletului, iar o variantă simplă la Noroc costă, potrivit Loteriei Române, 3 lei. În plus, se schimbă şi sistemul de joc.

Practic, jucătorii vor primi un cupon de marcaje şi un bilet de joc atunci când vor juca la Loteria Română. Cuponul de marcaje este un formular pe care participantul marchează modalităţile de joc şi numerele alese. 

Acest cupon este însă un înscris fără valoare, care nu atestă participarea la joc şi care nu poate fi folosit pentru solicitarea eventualelor câştiguri, biletul de joc tipărit de terminal fiind singurul document care atestă participarea la joc şi în baza căruia se pot ridica eventualele câştiguri. 

„Apar biletele colorate. Biletul de joc este cel cu care jucătorul face dovada că a jucat. În cazul în care câştigă se prezintă la ghişeu cu el şi nu cu biletele colorate. Cuponul de marcaje e un formular pe care participantul marchează modalităţile de joc şi numerele”, au explicat oficiali din Loteria Română.

Participantul trebuie să verifice imediat după tipărirea biletului de joc conformitatea dintre opţiunile marcate pe cuponul de marcaje sau opţiunile completate manual de către personalul autorizat şi cele imprimate de terminal pe biletul emis de acesta precum şi tipărirea corectă a datei de tragere şi a codului de bare, informează instituţia. În prezent, în România există 1900 de agenţii Loto. 

Prima tragere Loto 6/49 a avut loc pe 7 februarie 1993, cu o urnă cu manivelă, şi la 8 august 1993, în sistem automatizat. Loteria Română a împlinit anul acesta 112 ani de activitate şi este unul dintre cele mai longevive branduri româneşti. Acţionarul Companiei Naţionale „Loteria Română” S.A. este Ministerul Finanţelor Publice. 

Preţuri

LOTO 6/49

preţul unei variante simple este de 5,00 lei 

- preţ bilet de joc 0,5 lei

NOROC

preţul unei variante simple este de 3,00 lei

JOKER

preţul unei variante simple este de 4,00 lei

- pret bilet de joc 0,5 lei

NOROC PLUS

preţul unei variante simple este de 2,00 lei

LOTO 5/40

preţul unei variante simple este de 3,00 lei

- preţ bilet de joc 0,5 lei

SUPER NOROC

preţul unei variante simple este de 1,00 lei

PRONOSPORT(PRONO-S)

pretul unei variante simple pentru cota de participare 100% este de 6,00 lei

pretul unei variante simple pentru cota de participare 25% este de 1,50 lei 

- preţ bilet de joc 0,5 lei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite