FOTO Capitala sub zăpadă. Prima ninsoare din această iarnă a transformat Bucureştiul într-un oraş de basm

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noaptea trecută a nins pentru prima oară în această iarnă în Capitală. Până dimineaţă, deja se depusese un strat consistent de zăpadă peste străzi, trotuare, clădiri şi maşini.

În noaptea de duminică spre luni a nins pentru prima oară în acest sezon în Capitală. De dimineaţă, blocurile, maşinile şi străzile erau acoperite de prima zăpadă, care a transformat Capitala într-un oraş ideal pentru sărbătorile de iarnă care se apropie cu paşi repezi. Bucureştenii s-au trezit mai devreme pentru a-şi curăţa maşinile de zăpadă înainte să plece la muncă. Mai mult, iubitorii de animale şi-au îmbrăcat şi patrupedele din cauza gerului. De dimineaţă, oamenii aşteptau zgribuliţi în staţiile de tramvai sau de autobuz. Geamurile mijloacelor de transport în comun erau aburite, iar călătorii, pierduţi prin geci şi fulare, le mai ştergeau din când în când pentru a admira peisajul autentic de iarnă ce s-a aşternut peste Bucureşti.

Locuitorii Capitalei vor avea parte de frig şi de ninsori şi în următoarea perioadă. Meteorologii vor emite, de mâine, o avertizare cod galben de precipitaţii sub formă de ninsoare. În plus, aceştia au informat că, în noaptea de joi spre vineri, în Bucureşti se vor înregistra -20 de grade Celsius.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite