Febra dãrniciei de Sãrbãtori: dã mai departe!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

În preajma Sãrbãtorilor de Iarnã suntem mai generoşi. Mai generoşi cu noi, cu apropiaţii, cu familia, partenerii de afaceri şi, de ce nu, mai generoşi cu timpul nostru.

Dacã de cele mai multe ori, pe întreaga duratã a anului, îi considerãm pe toţi din viaţa noastrã un bun nu numai deja dobândit, ci şi meritat, acum începem sã ne dorim sã îi acoperim cu fapte mari şi cadouri pentru cã au rãmas, totuşi, alãturi de noi. Ne dãm mai bin seama ca rolul nostru în lume este unul insignifiant în comparaţie cu mãreţia Universului.

Iar odatã ce am deschis robinetul generozitãţii, este un pic mai greu sã îl închidem. O faptã bunã nu poate avea ca urmare decât altã faptã bunã, iar sentimentul ce ne umple inima atunci când dãruim, o combinaţie între orgoliu, satisfacţie şi plãcerea gândului cã cineva are nevoie de tine. Aşa cã avem nevoie sã dãruim mai departe.

Pentru cei cuprinşi de sentimentul generozitãţii mai ales acum, dar poate prea prinşi în viaţa cotidianã pentru a cãuta locul potrivit unde dãrnicia lor îşi va gãsi o casã, BestJobs.ro şi Zumzi.ro au gãsit soluţia idealã.

Pe scurt, noi am pus la cale câteva campanii în urma cãrora utilizatorii pot dona printr-un singur click. BestJobs.ro va dona un leu cãtre Organizaţia Salvaţi Copiii pentru fiecare distribuire (share) pe Facebook a unui job, astfel încât un numãr mai mare de share-uri înseamna o donaţie mai generoasã. Toate fondurile strânse în urma campaniei "Ne angajãm sã ajutãm" vor fi donate cãtre programul de dotare cu echipamente medicale performante a secţiilor de nou-nascuţi lansat de Organizaţia Salvaţi Copiii.

În acelaşi timp, pânã de Crãciun, pe Zumzi.ro vor rãmâne active trei campanii de strângere de fonduri. Cu o donaţie de un leu poţi ajuta adulţii şi copiii bolnavi incurabili îngrijiţi de Fundaţia Hospice Casa Speranţei, sau poţi oferi unui copil şansa la o viaţã mai bunã contribuind la programele Fundaţiei Viitor Pentru Copiii României.

În cazul în care vreţi sã le trimiteţi celor dragi felicitãri personalizate de Sãrbãtori puteţi face urãri colaboratorilor, prietenilor şi familiei sprijinind în acelaşi timp eforturile  de prevenire a separarii copiilor de familiile lor depuse de Hope and Homes for Children Romania.

Aşa cã anul acesta, de Crãciun, amintiţi-vã mãcar pentru o clipã de cei mai puţin norocoşi decât voi. Orice gest conteazã!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite