Trafic rutier îngreunat pe DN1 Bucureşti-Braşov. Lista completă a drumurilor cu probleme şi cu trafic restricţionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, la această oră, traficul rutier este intens pe DN1 Bucureşti-Braşov, circulaţia între staţiunile montane desfăşurându-se în coloană. Circulaţia se desfăşoară îngreunat şi pe drumul către mare.

Pentru a evita aglomeraţia şi lucrările de pe Centura de Vest a municipiului Ploieşti, şoferii pot folosi următoarele rute ocolitoare:

-pentru municipiul Braşov: autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, Centura de Est a municipiului Ploieşti, DN1A Ploieşti - Cheia - Săcele;

-pentru Sinaia: DN7 Bucureşti - Bâldana, DN71 Bâldana - Târgovişte - Sinaia;

-pentru Bran şi Poiana Braşov: DN7 Bucureşti - Bâldana, DN71 Bâldana - Târgovişte, DN72A Târgovişte - Stoeneşti, DN73 Valea Mare-Pravăţ - Bran - Râşnov, DN1E Râşnov - Poiana Braşov.

 Restricţii pe Podul Calafat-Vidin

În plus, până la data de 30 septembrie 2013, la solicitarea autorităţilor bulgare, în scopul fluidizării traficului turistic în sezonul estival, pe podul Calafat - Vidin a fost restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă admisă mai mare de 12 tone şi mai mult de două axe, în zilele de vineri, în intervalul orar 16:00 - 20:00, iar duminica între orele 14:00 şi 22:00.

De asemenea, autorităţile bulgare au solicitat restricţionarea circulaţiei autovehiculelor cu masa totală maximă admisă mai mare de 20 de tone în zona de frontieră Calafat - Vidin în zilele caniculare, când temperatura aerului depăşeşte 35°C, potrivit Infotrafic.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) a publicat pe site-ul oficial lista completă a drumurilor din ţară cu probleme, pe care au loc lucrări de reparaţie şi pe care traficul este fie închis, fie restricţionat, menţionând şi rutele ocolitoare.

Iată lista completă publicată vineri de CNADNR:

SITUATIE DRUMURI1 situatie drumuri2 starea drumurilor 4
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite