Poliţia nu-i scapă din ochi pe vitezomani. 14 radare în cascadă, amplasate pe drumurile din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai importante artere din judeţ, acolo unde, de obicei, şoferii îşi permit să „zboare“ vor fi atent monitorizate de oamenii legii. 14 radare vor fi amplasate în cascadă, astfel încât pe acelaşi drum, la distanţă mică să se găsească mai multe aparate. Astfel, niciunul dintre cei care circulă cu viteză nu are şanse să scape nepedepsit.


 „Dacă şoferul a trecut de un echipaj de-al nostru, asta nu înseamnă că a scăpat. Poate fi detectat de celălalt aparat, pe acelaşi sector de drum”, spun poliţiştii. Drumurile atent monitorizate vor fi : DN 4-Olteniţa-Bucureşti, DN31-Călăraşi-Olteniţa, DN3-Călăraşi-Lehliu-Fundulea-Bucureşti, DN3B-Călăraşi-Feteşti, DN21-Călăraşi-Drajna-Slobozia, DN3A-Lehliu-Drajna-Feteşti.

În perioada 19-31 august, pe toate drumurile publice vor fi desfăşurate acţiuni pentru reducerea victimizării prin implicarea în accidente produse pe fondul nerespectării limitelor legale de viteză. Razia face parte din campania preventivă TISPOL - „Speed”. “Toţi cei care îşi vor asuma riscul să conducă, fără a respecta prevederile legale privind viteza de rulare pe diverse categorii de drum şi care vor fi depistaţi în trafic, vor suporta consecinţele legale!”, avertizează oamenii legii.

Vă recomandăm şi:

Maşinile cu radar ale Poliţiei Rutiere Cluj au rămas fără motorină. Cum a rezolvat presa problema

Şoferii ieşeni vânează radarele pe Facebook. Cum reacţionează Poliţia Rutieră

Înarmaţi cu radare şi etiloteste, poliţiştii rutieri au ieşit în acest week-end pe toate străzile din Galaţi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite