Cum va fi vremea în noaptea de Înviere şi în zilele de Paşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Soare - meteo - vremea FOTO 123 RF

Vremea va fi în general frumoasă şi caldă în perioada Paştelui, însă vor exista şi unele regiuni în care se vor semnala ploi şi ceaţă.

Astăzi, vremea se va menţine în general frumoasă. Maximele termice vor fi cuprinse între 13 şi 22 de grade, minimele din cursul nopţii se vor încadra între 2 şi 10 grade. Voi fi unele înnorări temporare în majoritatea regiunilor, mai ales în prima parte a zilei, însă va ploua numai izolat, în vestul ţării. Vântul va sufla moderat în sudul şi în estul teritoriului, cu intensificări locale, de 45-55 km/h, în Muntenia, în sudul Moldovei şi în Dobrogea. Noaptea, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat în sud-est, în timp ce în sudul Banatului va avea intensificări. Izolat, vor fi condiţii de ceaţă.

În prima zi de Paşti, vremea va fi frumoasă, iar în regiunile intracarpatice va deveni caldă. Cerul va fi variabil spre senin, cu unele înnorări şi posibil ceaţă în primele ore ale zilei şi apoi noaptea, în sudul extrem al ţării. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în sudul Banatului, inclusiv zona montană aferentă, dar şi pe litoral. Valorile termice maxime se vor încadra între 17 şi 23 de grade, mai scăzute pe litoral, unde se vor înregistra între 12 şi 15 grade, în timp ce minimele termice vor fi cuprinse, în general, între 2 şi 12 grade.

Luni, vremea va fi caldă, în special în regiunile intracarpatice, şi se va menţine predominant frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, vântul va avea unele intensificări în Banat, iar temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 26 de grade, valori mai mici urmând a se înregistra în zona litoralului, unde vor fi 14 grade. Noaptea, cerul se va înnora în regiunile sud-vestice, unde local va ploua slab, iar vântul va sufla în general moderat. Minimele termice se vor încadra 4 şi 11 grade, uşor mai coborâte, spre -2 grade, în depresiunile din estul Transilvaniei, dar şi mai ridicate în Dealurile Banatului. Spre dimineaţă, pe spaţii mici, se va forma ceaţă, cu o probabilitate mai mare pe litoral.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite