UPDATE Avertizarea de sâmbătă de cod galben pentru judeţele Covasna şi Braşov, expirată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Avertizare cod Galben de vreme severă până la 15.30  FOTO Adevărul
Avertizare cod Galben de vreme severă până la 15.30  FOTO Adevărul

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a anunţat sâmbătă avertizare de cod galben, valabilă pentru judeţele Covasna şi Braşov. Avertizarea ANM a expirat sâmbătă la orele 19.00.

UPDATE ANM  a prelungit  până la ora 19.00 codul galben pentru judeţul Covasna, în zona localităţilor- Întorsura Buzăului, Sita Buzăului, Barcani, Zagon, Comandău, Covasna, Dobârlău, Valea Mare, Boroşneu şi zona de munte aferentă- dar şi pentru judeţul  Braşov, în zona localităţilor Săcele, Târlugeni, Budila, Teliu, Vama Buză

Astfel, se vor semnala descărcări electrice, ploi cu caracter de aversă ce vor depăşi 25 l/mp, intensificări de vânt, grindină de dimensiuni mici.

UPDATE Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare nowcasting referitoare la averse, intensificări ale vantului, descărcări electrice şi grindină de dimensiuni mici, valabilă până la ora 18.00, pentru judeţele  Covasna si Harghita.

UPDATE Avertizarea de cod galben care viza mai multe zone din ţară a expirat.

Mai exact, potrivit ANM, averizarea este valabilă  în judeţul Covasna, îndeosebi în zona localităţilor Întorsura Buzăului, Sita Buzăului, Barcani, Zagon, Comandău, Covasna şi zona de munte aferentă, şi în judeţul Braşov, mai ales în zona localităţilor Săcele, Târlugeni, Budila, Teliu, Vama Buz.

În zonele anunţate, se vor semnala descărcări electrice, ploi cu caracter de aversă ce vor depăşi 25 l/mp, intensificări de vânt, grindină de dimensiuni mici.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite