Angajaţii Agenţiei Europene pentru Medicamente mai degrabă şi-ar da demisia decât să se mute cu serviciul în Bucureşti, Sofia sau Varşovia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO AFP
FOTO AFP

Aproape toţi angajaţii Agenţiei Europene pentru Medicamente, pe care Guvernul român încearcă la Bruxelles să îi aducă în zona Pipera, sunt dispuşi mai degrabă să demisioneze decât să se mute cu serviciul în Bucureşti, Sofia sau Varşovia. Concluzia rezultă dintr-un sondaj intern efectuat de conducerea Agenţiei printre angajaţi, citat de site-ul Politico şi preluat de presa străină.

Majoritatea acestor angajaţi au optat pentru Amsterdam ca nou sediu al Agenţiei, scrie profit.ro

În prezent, Agenţia Europeană pentru Medicamente îşi are sediul la Londra, dar trebuie să se mute după ce Marea Britanie va ieşi din Uniunea Europeană. În luna iunie, Profit.ro a anunţat că România îşi va depune candidatura pentru a găzdui sediul Agenţiei Europene pentru Medicamente în Bucureşti, Conform informaţiilor Profit.ro, Bruxelles-ului i-a fost propus complexul de birouri Globalworth Campus.

Complexul, construit în imediata apropiere a staţiei de metrou Pipera, va avea 3 clădiri cu o suprafaţă totală închiriabilă de 87.800 metri pătraţi.

Majoritatea acestor angajaţi au optat pentru Amsterdam ca nou sediu al Agenţiei. Astăzi, Agenţia Europeană pentru Medicamente îşi are sediul la Londra, dar trebuie să se mute după ce Marea Britanie va ieşi din Uniunea Europeană. În luna iunie, Profit.ro a anunţat că România îşi va depune candidatura pentru a găzdui sediul Agenţiei Europene pentru Medicamente în Bucureşti.

Bruxelles-ului i-a fost propus complexul de birouri Globalworth Campus. Complexul, construit în imediata apropiere a staţiei de metrou Pipera, va avea 3 clădiri cu o suprafaţă totală închiriabilă de 87.800 metri pătraţi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite