Începe târgul Angajatori de TOP. Ce salarii oferă companiile participante şi ce beneficii mai pot primi salariaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Săptămâna viitoare, în Capitală va avea loc târgul de job-uri Angajatori de TOP, unde vor fi prezente şi companii care oferă salarii ce depăşesc 1.000 de euro, în timp ce pentru profesionişti salariile pot fi mai mari de 1.500 de euro.

În perioada 25 – 26 martie, la Sala Palatului din Bucureşti va avea loc o nouă ediţie a târgului Angajatori de TOP la care participă peste o sută de companii ce scot la bătaie 5.000 de joburi şi oportunităţi de carieră pentru profesionişti şi persoane entry-level (începători).

De asemenea, sunt disponibile 750 de poziţii în cadrul programelor de internship&trainee, stagiilor de practică.

Cei care doresc, pot participa la 35 de sesiuni de SkillShopuri, TechLaburi şi Conferinţe, dar şi la sesiuni gratuite de consiliere în carieră oferite de specialişti în recrutare cu peste 10 ani de experienţă.

Ce salarii oferă companiile participante

„Salariile oferite de cele 100 de companii participante la Angajatori de TOP Bucureşti sunt în directă proporţionalitate cu nivelul de experienţă, cerinţele şi domeniul de activitate. Pentru 69% dintre companiile prezente la eveniment, remuneraţia oferită pentru poziţiile din cadrul programelor de internship se încadrează în intervalul 300-400 de euro, pentru 34% remuneraţia pentru poziţiile entry-level este cuprinsă în intervalul 400 - 500 de euro. În urma răspunsurilor primite, a rezultat că pentru 38% dintre companii, salariile oferite pentru poziţiile middle-level sunt în intervalul între 700–1000 de euro, iar pentru poziţiile dedicate candidaţilor seniori, remuneraţia este cuprinsă între 1.000-1.500 de euro şi peste 1.500 de euro pentru 84% dintre angajatori”, potrivit unui comunicat de presă emis de organizatori.

De asemenea, pe lângă salariile oferite, companiile au şi o serie de beneficii non-salariale, beneficii mai puţin obişnuite pe care le oferă angajaţilor. 

Alte beneficii pentru salariaţi

„Printre acestea se numără abonamente lunare la sala de sport, masaje de relaxare la locul de muncă, program flexibil de lucru, decontarea parţială a abonamentului de internet de acasă, concediul nelimitat, sporul de 25% pentru orele lucrate în weekend, cursuri de gătit, de nutriţie, de management al stresului, de primul ajutor, parenting sau asigurarea meselor de prânz”, se mai arată în documentul citat.

Cu toate acestea, pentru obţinerea beneficiilor, salariaţii trebuie să menţină un grad ridicat de motivare şi implicare la locul de muncă şi să ajute la crearea unor relaţii profesionale de succes. 52% dintre companiile prezente la eveniment oferă astfel de pachete angajaţilor, pe lângă pachetele salariale.

Greşelile candidaţilor atunci când aplică la un job

„Una dintre cele mai frecvente greşeli ale candidaţilor este modul în care se prezintă la interviu (43%), urmată de modul în care îşi redactează CV-ul (28%). Pe a treia poziţie se situează o înţelegere defectuoasă a modului de aplicare la poziţiile disponibile (25%), urmată de rezolvarea testelor aplicate de companie (5%). În cadrul târgului de joburi Angajatori de TOP, specialiştii în HR vor oferi mini-şedinţe de consiliere în carieră la standul CV Experts”, mai spun organizatorii.

Detalii despre eveniment, companii participante şi programul celor 35 de sesiuni de SkillShopuri, TechLaburi şi Conferinţe pot fi regăsite la secţiunea dedicată târgului pe www.hipo.ro.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite