90 de companii participă la târgul de cariere Angajatori de Top din toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 90 de companii şi-au anunţat participarea la târgul de carieră Angajatori de Top, ediţia de toamnă. Evenimentul, la care sunt aşteptaţi peste 15.000 de profesionişti şi studenţi, se va desfăşura în Bucureşti în perioada 25 – 26 octombrie.

Potrivit unui comunicat de presă, cele mai multe companii prezente la târgul de joburi activează în zona IT&C (38%), urmate de cele din business process outsourcing/BPO (17%). Pe locul trei se situează companiile care activează în serviciile financiar-bancare, în inginerie şi construcţii, dar şi în recrutare. 

„Ne dorim ca la această ediţie Angajatori de top să avem la fel de mulţi participanţi atât în stand cât şi la workshop, să cunoaştem oameni inteligenţi şi preocupaţi de carieră şi de mediul de business din România. Planurile de viitor vor continua cu atragerea de candidaţi care vorbesc mai multe limbi străine, însă cu profile şi skill-uri mai complexe în ceea ce priveşte experienţa profesională. De asemenea, vom avea programe de internship şi de graduates mult mai structurate şi mai reprezentantive ca număr de angajaţi”, a explicat Anca Tapai, Romania Staffing Manager la HP. 

Accesul publicului va fi permis vineri, 25 octombrie şi sâmbătă, 26 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti, iar următoare ediţie va avea loc la Iaşi între 8 – 9 noiembrie. În perioada 11 – 15 noiembrie, este programată ediţia virtuală a târgului, care are o tradiţie de şapte ani. 

Printre companiile care şi-au confirmat prezenţa se numără JTI, BRD - Groupe Société Générale, L’Oréal Romania, Raiffeisen Bank, Microsoft, Bitdefender, McDonald's Romania, Intel, Stefanini, etc. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite