VIDEO Sergiu Nicolaescu, la ultimul discurs din Parlament: „Mai am puţin de trăit. Vă spun la revedere!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Nicolaescu a fost senator dimp de cinci mandate FOTO Adevărul
Sergiu Nicolaescu a fost senator dimp de cinci mandate FOTO Adevărul

La ultima şedinţă a vechii legislaturi, în plenul Senatului, Sergiu Nicolaescu şi-a luat la revedere de la colegii săi, anunţând că intenţionează să-şi dedice ultimii ani din viaţă cinematografiei.

„Vreau să vă mulţumesc pentru aceşti patru ani minunaţi pe care i-am petrecut împreună, în care dumneavoastră mi-aţi dăruit stimă şi consideraţie, simţăminte pe care şi eu vi le datorez. Mai am puţini ani de trăit şi mi-am dorit să-i termin în profesia mea, pentru acest lucru nu am participat la alegeri. Vreau să vă spun un sincer «La revedere!» şi vreau să vă spun în acelaşi timp «La mulţi ani!» şi sărbători fericite", a spus Nicolaescu de la tribuna Senatului, în 12 decembrie, fiind aplaudat de cei prezenţi.

Sergiu Nicolaescu a murit astăzi, 3 ianuarie, la vârsta de 82 de ani. El a fost regizor, actor de film, scenarist şi producător de film, fiind totodată între cei care au luat parte la Revoluţia din 1989.

Sergiu Nicolaescu a fost senator din 1990, cu o întrerupere între 2004 şi 2008, acumulând cinci mandate în Camera superioară a Parlamentului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite