UPDATE Udrea vrea ca PMP să scoată un scor de minimum 10 procente la alegerile europarlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Elena Udrea a declarat, sâmbătă, la Sighişoara, că Partidul Mişcarea Populară (PMP) îşi propune să aibă la euroalegeri un scor cu două cifre, menţionând şi că formaţiunea poate sprijini un candidat cu şanse la Preşedinţie.

„Nu vom face opoziţie în şoaptă“, a spus Udrea, într-o conferinţă de presă a PMP. Ea a mai spus că PMP va lupta în numele celor care suferă din cauza guvernării USL.

„Ne propunem la europarlamentare să avem un scor de două cifre“, a mai afirmat Udrea, menţionând că formaţiunea poate sprijini un candidat cu şanse la Preşedinţie, care să fie unicul prezidenţiabil al dreptei.

Udrea a demisionat joi din PDL şi s-a înscris în PMP. Alături de ea au venit mai mulţi membri marcanţi ai PDL, Eugen Tomac – preşedintele partidului – menţionând că formaţiunea sa are acum 15 parlamentari.

Din cauza unora care nu au câştigat în viaţa lor alegeri, astăzi PDL pierde oameni importanţi

Elena Udrea a mai declarat că din cauza unora care deşi nu au câştigat în viaţa lor alegeri au ajuns în fruntea partidului, astăzi PDL pierde oameni importanţi. Ea a comentat, astfel, afirmaţile vicepreşedintelui PDL Cezar Preda despre plecările din partid, 

"Când am comentat eu ce spune domnul Cezar Preda? Din cauza unora care deşi nu au câştigat în viaţa lor alegeri şi nu sunt în stare să aducă voturi, dar au ajuns în fruntea partidului, astăzi, Partidul Democrat Liberal pierde oameni importanţi şi aşa va fi şi în continuare", a spus Elena Udrea.

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, sâmbătă, la Braşov, unde are loc şedinţa Colegiului Director lărgit al partidului, că aceia care au plecat la PMP sunt "oameni care s-au obişnuit la guvernare, care au tăiat salariile spunând că ei au de tăiat panglici, de suit pe cal şi de luat bani".

"Sunt oameni care s-au obişnuit la guvernare, care nu ştiu să facă opoziţie, oameni care atunci când le-am spus că cetăţenii nu sunt de acord să le umblăm la venituri au spus: «noi avem de inaugurat, de tăiat panglici, de suit pe cal, noi avem de luat bani, de unde să luăm dacă nu tăiam leafa românilor?» Ei, uite că au plecat la Mişcarea Populară", a declarat vicepreşedintele PDL Cezar Preda.

Mai puteţi citi:

După Udrea, şirul demisiilor din PDL continuă. Tomac: PMP are acum 15 parlamentari

După demisia deputatului Elena Udrea din PDL, mai mulţi parlamentari au părăsit partidul pentru a se înscrie în Partidul Mişcarea Populară (PMP). Totodată, europarlamentarul Cristian Preda şi-a anunţat înscrierea în PMP şi intenţia de a candida pentru un nou mandat în Parlamentul European. 

Deputatul Florin Popescu s-a înscris în Partidul Mişcarea Populară: "Partidul Democrat Liberal a abdicat de la principiile fundamentale"

Deputatul Florin Popescu, exclus recent din PDL, a ales să se înscrie în noul partid Mişcarea Populară. Deputatul este convins că noua formaţiune " este singura şansă pe care o mai are, în aceste vremuri, România".

Deputatul de Vrancea Florin Secară o urmează pe Elena Udrea în Partidul Mişcarea Populară. "Nu rămân prieten cu conducerea PDL Vrancea"

Acesta ne-a precizat că urmează să se înscrie în Partidul Mişcarea Populară în cel mai scurt timp. Acesta este aşteptat cu braţele deschise în filiala Vrancea a PMP.

Elena Udrea: Conducerea PDL a ales mai degrabă să se lupte cu mine decât cu USL

Fostul deputat al PDL, Elena Udrea, a declarat joi în cadrul unei conferinţe de presă în care şi-a anunţat despărţirea de PDL că actuala conducere democrat-liberală a ales să nu facă opoziţie adevărată şi a fost orientată printre altele de lupta împotriva parlamentarului de Neamţ.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite