Udrea: PDL va fi susţinut de Ponta. Eram o piedică pentru frăţia Ponta-Blaga-Şova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Elena Udrea, proaspăt membru PMP, afirmă că nu degeaba premierul Victor Ponta adoptă un discurs similar cu cel al democrat-liberalilor, pentru că PDL va fi susţinut de liderul PSD. Afirmaţia deputatului vine ca răspuns la declaraţiile lui Ponta, potrivit cărora, odată cu demisia lui Udrea din PDL, partidul devine un adversar important.

„Am aflat strategia PDL de a creşte în sondaje acum că a scăpat de pietrele de moară Udrea şi Băsescu: partidul va fi susţinut de Victor Ponta. Nu degeaba Premierul USL adoptă un discurs similar cu cei din PDL. Înţeleg din asta că eram o piedică pentru frăţia Ponta – Blaga – Şova – CNADNR. Mă aştept ca, de aici încolo, contractele să curgă şi mai bine ca până acum“, a scris Udrea, pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele PSD, Victor Ponta susţine că PDL devine un adversar important, după ce Elena Udrea a demisionat din partid, iar preşedintele Traian Băsescu s-a dezis de PDL.

„Sunt un pic îngrijorat. Sunt un pic îngrijorat pentru că, de abia acum, PDL, după ce a scăpat şi de Băsescu, şi de Udrea, începe să devină un opozant puternic. În sfârşit opoziţia, scăpată de lestul numit Băsescu şi Udrea, o să ne pună probleme. Până la urmă, sigur, e democratic acest lucru, dar, pentru PSD, PDL devine în acest moment, într-adevăr, un adversar de luat în considerare. Până acum, cu Băsescu şi cu Udrea, era ca şi când alergau cu două ghiulele la picioare. Au scăpat de ghiulele, o să ne batem cu PDL ca principal partid de opoziţie“, a spus Ponta, întrebat  ce părere are despre migrarea mai multor membri de la PDL la PMP.

Deputatul Elena Udrea a demisionat din PDL, după 10 ani petrecuţi în rândul formaţiunii, şi s-a înscris în Partidul Mişcarea Populară, anunţ confirmat recent şi de Eugen Tomac. Fostul ministru al Dezvoltării a reproşat conducerii PDL faptul că nu a susţinut proiectul de unificare a dreptei.

Citeşte mai multe:

Ponta: „Sunt un pic îngrijorat. PDL, după ce a scăpat de ghiulelele Băsescu şi Udrea, este un adversar de luat în considerare“

După Udrea, şirul demisiilor din PDL continuă. Tomac: PMP are acum 15 parlamentari

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite