Udrea: Victor Ponta plăteşte propria prostie. A avut în mână quintă royală şi a rămas cu şeptari şi cu doiari“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Elena Udrea crede că premierul Victor Ponta plăteşte un preţ pentru greşelile pe care le-a făcut, arătând că a avut cele mai bune cărţi, dar le-a pierdut.

„Victor Ponta plăteşte propria prostie. A avut în mână quintă royală şi a rămas cu şeptari şi cu doiari“, a spus Elena Udrea, întrebată despre situaţia politică a lui Ponta.

Pe 29 iulie s-au împlinit trei ani de la referendumul de demitere a preşedintelui de atunci, Traian Băsescu, organizat după o serie de acţiuni cel puţin discutabile din punct de vedere al constituţionalităţii şi al statului de drept.

La trei ani de la Referendum, cei patru artizani ai puciului par să deconteze din punct de vedere politic, dar şi juridic, pentru încercarea lor din vara lui 2012. Astăzi, Victor Ponta se află în situaţia în care propriul partid îl reneagă, dovadă stă votul masiv acordat lui Liviu Dragnea la şefia PSD, iar scaunul de premier se clatină tot mai mult, ca urmare a pierderii alegerilor prezidenţiae, a problemelor cu Justiţia, dar şi a modului în care a gestionat relaţia cu colegii săi din PSD. Ponta a spus că toate aceste probleme i se trag şi din cauza „îndrăznelii“ de a-l suspenda pe Băsescu.

„Până azi au supravieţuit şi au câştigat mulţi dintre cei înfrânţi atunci de voinţa populară (ceea ce fac acum Blaga, Predoiu, MRU, Macovei etc. este doar o confirmare pentru cei care încă mai aveau iluzii). Şi era de aşteptat ca eu şi Crin (plus Liviu Dragnea, Radu Stroe şi mulţi alţi iniţiatori) să plătim preţul pentru «îndrăzneala» de atunci“, a spus Ponta, într-un mesaj postat pe Facebook, pentru a marca momentul din 2012.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite