Turcan, la moţiunea de cenzură: Cel puţin încă doi miniştri ar trebui să fie azi lângă Dragnea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a afirmat, în discursul de la moţiunea împotriva Guvernului Dăncilă că „cel puţin doi miniştri ar trebui să fie azi lângă Dragnea“.

„Tot ce am scris în moţiune a fost confirmat de români la alegerile din 26 mai. Oamenii au dat un vot împotriva ticăloşiilor PSD-ALDE ridicate la nivel de stat: cozi şi umilire pentru românii din străinătate, parole de acces la intrarea în oraşe, duba de la Topoloveni. Românii au votat împotriva poliţiei politice şi a incompetenţei. Sunteţi Guvernul care l-a servit şi îl serveşte pe Liviu Dragnea. Cel puţin încă doi miniştri ar trebui să fie azi lângă Dragnea“, a declarat Raluca Turcan.  

Liderul deputaţilor PNL a subliniat că „oamenii“ ar vrea ca Guvernul Dăncilă să fie trimis acasă. „Oamenii vor să fie trimis acasă Guvernul. Economia e pe butuci, majoritatea e destul de fragmentată, dar cine ar fi mai ticălos în această ţară: cei care jecmănesc România sau cei care şi-ar asuma o guvernare responsabilă? Putem să oferim un Guvern care să demareze rapid construcţia de autostrăzi. Singurii care taie sunteţi dvs: tăiaţi speranţa românilor că pot reuşi în această ţară prin muncă şi prin educaţie“, a mai afirmat reprezentanta liberalilor.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite