Tudose, întrebat despre demisia şefului Loteriei: Nu intră în atribuţiile mele sau ale lui Dragnea să-l demitem. Sănătate!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Mihai Tudose a comentat, luni, demisia şefului Loteriei Române, spunând că nu intră în atribuţiile sale sau ale preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, să schimbe conducerea Loteriei, în condiţiile în care există un Consiliu de Administraţie. La rândul său, Dragnea a negat că schimbările în conducerea agenţiilor şi autorităţilor sunt făcute politic, spunând că dacă ar fi fost aşa, ar fi ştiut şi el

La remarca presei privind  informaţia potrivit căreia şeful Loteriei a fost schimbat, prim-ministrul a răspuns: „Se pare că da”.

„Dar puneţi paradigma greşită. Nici preşedintele Camerei, nici şeful patidului, nici primul ministru nu schimbă preşedintele Loteriei. Are Consiliu de administraţie. Sănătate! Nu mă interesează pe mine sau pe domnul preşedinte (Liviu Dragnea – n.r.) cum îl cheamă pe acel domn”, a completat Mihai Tudose.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, la rândul său, că „miniştrii au în subordine nişte agenţii, nişte instituţii, nişte companii care trebuie să performeze”.

„Premierul sau noi, la partid, tragem la răspundere miniştrii”, a adăugat liderul social-democraţilor.

Întrebat dacă aceste schimbări sunt făcute politic, Dragnea a negat. „Poate mai mult în presă. Dacă erau făcute politic, trebuia să le ştiu şi eu cât de cât. Nu ştiu de aceste schimbări, pentru că nu sunt făcute politic”, a conchis liderul PSD.

Consiliul de Administraţie al companiei de stat Loteria Română, controlată de Ministerul Finanţelor, a hotărât în şedinţa de luni revocarea lui Mihai Păduraru din funcţia de director general, arată un comunicat publicat pe site-ul societăţii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite