Traian Băsescu:„Vreau să discut şi cu Antonescu despre Silaghi. Voi vedea dacă îşi menţine propunerea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu FOTO Adevărul
Traian Băsescu FOTO Adevărul

Preşedintele Traian Băsescu a declarat vineri că doreşte să mai reflecteze cu privire la numirea lui Ovidiu Silaghi la conducerea Ministerului Transporturilor, subliniind că, în acest sens, vrea să poarte o discuţie şi cu preşedintele PNL, Crin Antonescu.

„Să vedem. Mai reflectez. Nu vă ascund că aş vrea foarte mult să discut şi cu Crin Antonescu – înţeleg că se întoarce în acest weekend – şi aş vrea să găsim o formulă care să fie o formulă bună.“, a spus şeful statului.

„Voi vedea dacă dânsul îşi menţine propunerea, dar aş vrea să discut şi cu Crin Antonescu“, a mai spus el.

Ovidiu Silaghi a fost propus să îl înlocuiască pe Relu Fenechiu la conducerea Ministerului Transporturilor, după ce acesta din urmă a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru complicitate la abuz în serviciu.

 Nominalizarea lui Silaghi a fost însă o sursă de tensiuni în Partidul Naţional Liberal, în condiţiile în care acesta a mai fost ministru al Transporturilor în primul guvern condus de Victor Ponta, dar nu a mai fost cooptat în Guvernul Ponta II, din cauza problemelor avute cu Agenţia Naţională de Integritate.

Mai mulţi liberali, printre care şi prim-vicepreşedintele PNL Klaus Iohannis au dat asigurări că această problemă a fost rezolvată.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite