Traian Băsescu şi-a petrecut Crăciunul alături de nepoţii săi. Care a fost mesajul fostului preşedinte pentru români

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu. FOTO Mediafax
Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu. FOTO Mediafax

Fostul preşedinte Traian Băsescu a publicat pe pagina personală de Facebook, sâmbătă dimineaţă, o fotografie în care acesta apare alături de cei trei nepoţi ai săi.

Fostul lider de la Palatul Cotroceni a adresat un scurt mesaj românilor, de sărbători, încă din ajunul Crăciunului. „Crăciun fericit tuturor românilor!“, scria Băsescu ep 24 decembrie, după ce anterior se declarase revoltat de modul cum au ajuns liderii din Occident să se raporteze la sărbătoarea Crăciunului. 

„Pentru voi, bruxellezii, felicitări de sezon! Pentru noi, ROMÂNII, CRĂCIUN FERICIT! Pentru a nu-i supăra pe islamiştii veniţi buluc în inima Europei, politicienii de la Bruxelles au stabilit să nu mai spună şi să nu mai scrie „Crăciun Fericit”, ci „FELICITĂRI DE SEZON”. Mai este puţin şi-l vom înlocui şi pe Moş Crăciun cu Moş Gerilă. Vă sună cumva cunoscut?

Mai mult, în problema cotelor de islamişti, a început să se audă zgomotul pumnului izbit în masă al Berlinului utilizînd, cel mai adesea, braţul artificial, Comisia Europeană. Vă sună cumva cunoscută povestea pumnului în masă doar că izbit la Moscova şi nu la Berlin?

Cea mai viabilă soluţie pentru viitorul României este apartenenţa la Uniunea Europeană. De aceea, avem obligaţia s-o apărăm cu valorile culturale şi politice care au consacrat-o“, a scris fostul preşedinte pe miercuri. 

Fostul preşedinte arată, în fotografia publicată pe pagina personală e Facebook, faptul că a preferat celebreze Crăciunul alături de familia sa, mai precis alături de cei trei nepoţi. 

Traian Basescu si nepotii FOTO Facebook Traian Basescu
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite