Traian Băsescu, după o întâlnire cu Emil Boc:„ Când Boc, eu şi Udrea eram bătuţi cu pietre la Bucureşti, Boc a venit la Cluj şi a câştigat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu şi Emil Boc au avut o relaţie de colaborare strânsă. FOTO: Adevărul
Traian Băsescu şi Emil Boc au avut o relaţie de colaborare strânsă. FOTO: Adevărul

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit, joi, la Cluj-Napoca, cu primarul Emil Boc. Preşedintele a afirmat că, în momentul în care şi el şi Emil Boc şi Elena Udrea erau "bătuţi cu pietre" la Bucureşti, Boc a venit la Cluj şi a câştigat mandatul de primar.

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns joi după-amiază la Primăria Cluj-Napoca, fiind întâmpinat de primarul Emil Boc în faţa instituţiei.

Cei doi au intrat în sediul Primăriei, iar pe holul instituţiei şeful statului a fost întrebat de jurnalişti cum a fost drumul de la Mănăstirea Rohia spre Cluj-Napoca, el răspunzând că drumul este bun, este reabilitat.

Traian Băsescu a precizat că se află la Primăria Cluj-Napoca pentru că a dorit să vină aici după ce a fost la Mănăstirea Rohia.

Şeful statului a urcat împreună cu Emil Boc în cabinetul acestuia, unde se afla şi preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda.

Întrebat de jurnalişti dacă a venit acum vremea în care Emil Boc să fie apreciat, şeful statului a răspuns că alegerea acestuia în funcţia de primar a fost un lucru extraordinar.

"Când şi el, şi eu - că nu numai el - şi mai e cineva, Elena Udrea, eram bătuţi cu pietre la Bucureşti, el a venit la Cluj, la el acasă, şi a câştigat mandatul de primar. A fost un lucru extraordinar, nu numai pentru el, ci şi pentru mine", a spus Traian Băsescu.

În iunie 2012, Emil Boc a redevenit primar al Clujului cu 40,61 la sută din voturi.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite