Tomac: Suntem prizonieri într-o ţară aruncată într-o mare aventură, din care nu va scăpa cu faţa curată decât un singur om: Liviu Dragnea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul PMP Eugen Tomac. Foto: Eduard Enea.
Liderul PMP Eugen Tomac. Foto: Eduard Enea.

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat că "suntem prizonieri într-o ţară aruncată într-o mare aventură, din care nu va scăpa cu faţa curată decât un singur om: Liviu Dragnea", catalogându-l pe acesta drept "viclean şi disperat". Acesta a amintit starea economiei şi a întrebat, totodată, ce va face opoziţia.

”Prizonieri într-o ţara lovită de ciuma roşie! Guvernatorul BNR anunţa saptamăna aceasta că pâinea se va scumpi deşi am avut cea mai mare producţie de grâu din Europa. Un paradox românesc al timpurilor noastre, intr-o ţară stăpânită de un om viclean şi disperat. Sub această guvernare toxică, s-au dat peste cap toate principiile economiei de piaţă”, scrie Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook.

Liderul PMP spune că România este o ţară care are creştere economică record în UE, dar unde sărăcia se adânceşte; o ţară unde salariile la stat cresc ameţitor, dar unde se dublează numărul copiilor analfabeţi; o ţară unde se măreşte, pe zi ce trece, numărul maşinilor de lux, dar unde se înregistrează cel mai mare număr de toalete în fundul curţii; o ţară unde şeful Camerei Deputaţilor îşi face palat la malul mării, cu lift şi majordom, dar unde oamenii mor cu zile în spitale; o ţară care are la dispoziţie zeci de miliarde de euro de la UE, dar care caută finanţare pentru autostrăzi în Oman şi Qatar; o ţară care stă pe un munte de sare, dar importă acest produs, prin firme fantomă, din Ucraina.

”Săraca ţară bogată! Din păcate, în continuare, suntem prizonieri într-o ţară aruncată într-o mare aventură, din care nu va scăpa cu faţa curată decât un singur om: Liviu Dragnea. Iar noi, opoziţia, ce facem? #motiune”, încheie Eugen Tomac.

Preşedintele PMP Eugen Tomac a adus luni în Parlament o valiză pentru liderul PSD Liviu Dragnea, aluzie la documentele despre Tel Drum şi Dragnea găsite de jurnaliştii Rise Project într-o valiză. În bagajul adus de Tomac era moţiunea de cenzură. Deocamdată, celelalte partide din opoziţie nu susţin depunerea acum a unei moţiuni de cenzură.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite