Tomac avertizează: E ordin pe unitate la PSD să înceapă negocierile individuale cu deputaţii şi senatorii ALDE pentru a rupe cât mai mulţi parlamentari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Tomac, preşedinte PMP. FOTO Eduard Enea
Eugen Tomac, preşedinte PMP. FOTO Eduard Enea

Preşedintele PMP; Eugen Tomac, a afirmat, sâmbătă, că PSD a început să negocieze om la om cu parlamentarii ALDE pentru a-i atrage în formaţiunea condusă de Liviu Dragnea.

„Se rupe guvernarea PSD-ALDEE ordin pe unitate la PSD să înceapă negocierile individuale cu deputaţii şi senatorii ALDE pentru a rupe cât mai mulţi parlamentari.Totul e ca la târg, curg oferte, propuneri, reduceri, cu TVA sau fără. E mare deranj în cea mai toxică coaliţie care guvernează astăzi ţara“, a scris Eugen Tomac într-un mesaj pe contul său de Facebook. 

De asemenea, preşedintele PMP susţine că Tăriceanu are acum probleme deoarece să dovedeşte că el e printre „naţii“ protocoalelor. „S-au înecat în propria minciună. Protocoale, protocoale şi când colo, naşul protocoalelor între servicii şi parchete e însuşi Călin-Constantin-Anton Popescu Tăriceanu“, a mai scris Tomac. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite