Tăriceanu: Analizez foarte serios o posibilă candidatură la Primăria Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, marţi, că analizează o posibilă candidatură la Primăria Generală a Capitalei din partea ALDE.

”Nu vă ascund că sunt mulţi colegi de-ai mei din ALDE care consideră că o candidatură a mea la Primăria Capitalei ar fi un plus pentru partid şi eu analizez foarte serios aceste lucruri, dar mai ales din perspectiva obiectivului strategic pe care îl avem şi care e intrarea în Parlament (...) Mă voi consulta în continuare cu colegii mei şi sunt convins că împreună vom lua ce mai bună decizie”, a spus Tăriceanu, într-o declaraţie de presă susţinută la Senat.

Lideru ALDE a mai spus că o decizie în acest sens va fi luată până la data limită de depunere a candidaturilor, adică 26 aprilie.

Călin Popescu Tăriceanu a avut  luni o întâlnire cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, unde au discutat inclusiv despre candidaturile pe Bucureşti, potrivit unor surse social-democrate.

PSD şi ALDE au decis să nu facă niciun fel de alianţă electorală la nivelul Capitalei, deşi au semnat un protocol în acest sens la nivel naţional. Astfel, atât PSD, cât şi ALDE îşi vor pune candidat la toate primăriile de sector şi Primăria Generală. Dacă social-democraţii şi-au desemnat toţi cei şapte candidaţi, ALDE nu şi-a validat încă un candidat pentru Primăria Generală. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite