Surse: Sorin Grindeanu le-a confirmat procurorilor DNA că a pescuit cu Dragnea pe lacul Belina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu. FOTO Facebook
Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu. FOTO Facebook

Potrivit unor surse din PSD, fostul premier Sorin Grindeanu le-a confirmat procurorilor DNA, la audierile de săptămâna trecută, că a fost la pescuit cu Liviu Dragnea pe lacul Belina, o informaţia care circula, pe surse, în presă. Sorin Grindeanu nu va mai primi niciun post diplomatic, aşa cum căzuse la înţelegere cu liderul PSD, susţin sursele citate.

Surse politice au declarat pentru „Adevărul “că, în ultimele zile, în partid s-a vorbit intens despre declaraţiile făcute de foştii premieri Victor Ponta şi Sorin Grindeanu la DNA. Potrivit sursele citate, Grindeanu le-ar fi povestit în amănunt cum a ajuns să pescuiască pe lacul Belina cu Liviu Dragnea. Chiar liderul PSD a postat la momentul respectiv poze pe Facebook de la partida de pescuit, însă fără a confirma vreodată că a fost pe lacul Belina.

Dragnea s-ar fi aşteptat acum ca Grindeanu să nu dea amănunte în faţa procurorilor, mai ales că în ultima lună au căzut la pace, după ce premierul Mihai Tudose şi liderul PSD Caraş-Severin Ion Mocioalcă au intermediat împăcarea. Surse social-democrate susţin că Sorin Grindeanu poate să-şi ia gândul de la un post în diplomaţie, promis de Dragnea tocmai pentru a nu-l mai ataca public.

De asemenea, liderul PSD crede că dosarul i se trage de Victor Ponta, care l-ar fi moblizat şi pe Sorin Grindeanu împotriva sa. „Am înţeles ce misiune a avut domnul Ponta: să stea cu mâna pe sus, ca să-l cheme să spună lucrurile astea la DNA. S-a cerut la DNA“, a spus Dragnea, public, despre Ponta.

„Marea ruptură“

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a postat, la sfârşitul lunii martie, pe Facebook, mai multe poze de la o partidă de pescuit, la care a luat parte şi premierul Sorin Grindeanu. 

„În acest sfârşit de săptămână, l-am învăţat pe Sorin să pescuiască. Marea ruptură între Parlament şi Guvern a avut loc: eu am prins 17 ştiuci şi el 9😎 Eu cred că e foarte bine pentru un începător care nu pusese niciodată mâna pe o lansetă! La vâsle, un ecologist: Marcel Ciolacu“, era mesajul lui Dragnea de atunci. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite