Surse: Jurnalistul Claudiu Lucaci de la TVR, luat în calcul pentru funcţia de purtător de cuvânt al Guvernului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalistul Claudiu Lucaci este luat în calcul de premierul Sorin Grindeanu pentru funcţia de purtător de cuvânt al Guvernului, au declarat pentru News.ro surse oficiale. Lucaci a avut o discuţie în acest sens, săptămâna trecută, la Palatul Victoria, cu şeful Executivului, însă nu a fost luată o decizie finală.

Jurnalistul Claudiu Lucaci a avut, săptămâna trecută, o discuţie la Guvern cu premierul Sorin Grindeanu pentru a ocupa funcţia de purtător de cuvânt, au declarat pentru News.ro surse oficiale. Potrivit acestora, în urma discuţiilor nu s-a luat o decizie finală.

Claudiu Lucaci a mai fost purtător de cuvânt în guvernul Adrian Năstase. De asemenea, el a fost consul al României la New York şi consul general la Los Angeles, în guvernarea PSD.

Lucaci lucrează la TVR din 1994, iar în 2009 a fost detaşat de la Televiziunea Română la Ministerul Tineretului şi Sporturilor, condus atunci de Monica Iacob Ridzi, în funcţia de director de comunicare.

În 2012 Claudiu Lucaci a fost numit în funcţia de director de ştiri la Televiziunea publică, funcţie din care a fost demis în primăvara lui 2015, după ce a picat examenul de reevaluare.

Iniţial, el obţinuse punctaj de trecere, dar Stelian Tănase, preşedinte director general la acea vreme la TVR, a decis reevaluarea lui Lucaci în urma unei contestaţii prin care unul dintre membrii din Consiliul de Administraţie l-a acuzat pe Lucaci că a plagiat lucrarea unei colege.El a contestat demiterea în instanţă şi a câştigat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite