Studenta Elena Udrea caută loc la cămin în Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, caută loc la cămin în Cluj, în condiţiile în care aceasta a devenit recent masterandă la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universităţii „Babeş-Bolyai“ din acest oraş.

Fostul ministru Elena Udrea a anunţat că are de gând să se mute mai aproape de şcoala unde va studia, Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj. Astfel, aceasta ar vrea să se mute într-un cămin studenţesc. 

„Probabil pe weekend voi sta la Cluj, o să văd dacă găsesc loc la cămin. O să fac o solicitare la secţia de Poliţie în aşa fel încât să pot să fiu şi la curs să şi semnez aici când este cazul”, a declarat Udrea, citată de RTV.

Elena Udrea locuieşte în Capitală, în luxosul complex rezidenţial „La Stejarii”, construit în Pădurea Băneasa. Potrivit RTV, cel mai mic apartament, cu suprafaţă de 106 mp, se închiriază direct de la proprietar,  cu 987 de euro. 

„Dorinţa mea e să mă pregătesc în consiliere pastorală tocmai pentru a putea să-i spijin pe cei care au probleme de natură emoţională, spirituală, care se pot trata inclusiv prin metode religioase. Pe viitor s-ar putea să mă înscriu chiar la facultate, dar momentan m-am înscris la master, pentru a putea fi cât mai repede aproape de cei care au nevoie de sprijin. (...) În faţa morţii, nu există atei. Dumnezeu ne aduce la un moment dat în faţa lui“, explica Udrea în urmă cu o săptămână.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite