Rovana Plumb ignoră criticile lui Ţuţuianu: PSD Dâmboviţa va rămâne o organizaţie puternică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, care a preluat interimar şefia PSD Dâmboviţa  după excluderea lui Adrian Ţuţuianu din partid, a refuzat să comenteze criticile fostului vicepreşedinte social-democrat, însă l-a asigurat că organizaţia dâmboviţeană va rămâne una puternică. Ţuţuianu a declarat miercuri că Rovana Plumb ar fi trebuit să afişeze o poziţie neutră şi să nu voteze eliminarea sa din partid, în semn de respect.

„Respect deciziile CExN al PSD. Sunt membră a organizaţiei PSD Dâmboviţa de foarte mulţi ani, sunt membră PSD din 1994, îi respect pe toţi primarii, respect pe toate colegele şi colegii mei din PSD Dâmboviţa, organizaţie puternică care va rămâne în continuare puternică. Vom construi pentru că trebuie să ne respectăm promisiunile în faţa celor care ne-au acordat încrederea la vot”, a declarat Plumb, refuzând să comenteze punctual acuzaţiile senatorului Adrian Ţuţuianu. 

Fostul lider al PSD Dâmboviţa a spus despre Rovana Plumb că nu a mai vizitat judeţul de un an de zile şi că ar fi trebuit să afişeze o poziţie neutră vizavi de excluderea sa din partid, în semn de respect faţă de dâmboviţeni. 

”Primarii din Dâmboviţa au avut continuu sprijinul meu. Rovana Plumb nu a venit de un an de zile în judeţul Dâmboviţa. Eu am fost foarte elegant în aceşti ani şi aveam de gând în continuare să fiu elegant, dar când votezi pentru excluderea mea şi ştii foarte bine că de ani de zile ai devenit parlamentar, europarlamentar prin munca oamenilor din Dâmboviţa, ar fi trebuit să aibă mai multă reţinere. Măcar să se fi poziţionat într-un mod neutru, din respect faţă de noi toţi din Dâmboviţa. Ea nu a sprijinit niciodată cu niciun proiect”, a spus Adrian Ţuţuianu.

Senatorul social-democrat a mai avertizat că "nu va abdica", deşi mulţi au "crezut că este uşor de ucis" şi a anunţat, totodată, că mai sunt oameni în PSD care au convingeri comune cu el.

”Unii dintre ei, probabil, o vor face la modul evident în perioada următoare, alţii probabil nu vor avea acest curaj. Unii probabil gândesc că e mai comod să aştepte să lupte alţii să vină apoi să se alăture echipei. Nu am de gând să abdic. Cei care au considerat că sunt uşor de ucis, să spun aşa, cred că nu m-au cunoscut foarte bine”, a mai spus senatorul Adrian Ţuţuianu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite