Roşca Stănescu, atac la adresa lui Sebastian Ghiţă: „A lansat pe piaţă o trăsnaie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu susţine că iniţiativa legislativă a social-democratului Sebastian Ghiţă, care vizează interceptarea cartelelor telefonice preplătite de către serviciile secrete, este „o trăsnaie“ care „încalcă drepturile omului“ şi dovedeşte „deficit de inteligenţă“.

„Eu nu-l suspectez pe domnul deputat Sebastian Ghiţă că s-a pus în slujba unor interese pe care le are SRI şi vrea să ducă o comandă până la capăt, având în vedere că domnia sa e greu de presupus  că ştie să scrie un articol de lege“, a declarat Roşca Stănescu miercuri, la Realitatea TV.

El a adăugat că nu doreşte să susţină „niciun fel de iniţiativă care încalcă drepturile omului, nici vreo iniţiativă care suferă de acest deficit de inteligenţă“, exprimându-şi convingerea că PNL  nu o va susţine şi insistând, inclusiv pe blogul personal, că deputatul social-democrat „a lansat pe piaţă o trăsnaie“.

În primăvara acestui an, Sebastian Ghiţă şi Sorin Roşca Stănescu au generat, prin atacurile lansate unul la adresa celuilalt, un conflict în interiorul Uniunii Social Liberale. Deşi mai multe voci din rândul social-democraţilor au cerut excluderea lui Roşca Stănescu din PNL,  liberalii au exclus această variantă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite