Războiul în PSD continuă. Negoiţă, propus pentru excludere de Oprişan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Negoiţă. FOTO Marian Iliescu
Robert Negoiţă. FOTO Marian Iliescu

Robert Negoiţă, vicepreşedinte al PSD şi primar al Sectorului 3, a declarat, după şedinţa de Comitet Executiv, faptul că Marian Oprişan a cerut excluderea sa din partid.

Întrebat, duminică la Parlament, dacă Marian Oprişan a propus în Comitetul Executiv excluderea sa din PSD, Robert Negoiţă a răspuns: „M-a propus să mă exclud din partid. Nu s-a supus la vot. Da, ceva de genul”, potrivit Mediafax. 

Codrin Ştefănescu a revenit cu precizări despre cazul Negoiţă. „Marian Oprişan a spus că dacă vmai exista critici din partea domnului Negoiţă va propune excluderea sa. propunerea a fost primită cu aplauze“, a declarat secretarul general al PSD, într-o intervenţie la Antena 3. 

Primarul Sectorului 3 Robert Negoiţă a declarat, după şedinţa CEx al PSD, în care a fost prezentat proiectul de buget pe 2019, că Liviu Dragnea i-a promis că va participa marţi sau miercuri la o dezbatere cu Asociaţia Municipiilor, pe fondul nemulţumirilor edililor în privinţa banilor alocaţi.

„Ce pot să vă spun este că am avut o discuţie, mi-a promis domnul Dragnea că va veni, marţi sau miercuri, la o întâlnire cu Asociaţia Muncipiilor. Mi-a spus că până maine seară trebuie să aibă o viziune pe buget şi pentru că am discutat şi în şedinţă că anumite chestiuni sunt în neregulă (...) şi că după ce este clară situaţia, marţi sau miercuri, vom avea o întâlnire cu toţi colegii de la Asociaţia Municipală”, a declarat, duminică, Robert Negoiţă, la finalul şedinţei CEx al PSD de la Parlament.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite