Ponta îi răspunde preşedintelui Băsescu: „De ce ţi-e frică nu scapi!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prim-ministrul României, Victor Ponta. FOTO: Adevărul
Prim-ministrul României, Victor Ponta. FOTO: Adevărul

Prim-ministrul Victor Ponta a răspuns luni, în cadrul unei emisiuni de televiziune a postului Antena 3, afirmaţiilor făcute de Traian Băsescu, liderul la Palatul Cotroceni afirmând zilele trecute că va face orice ca să-l împiedice pe şeful Guvernului să ajungă preşedinte al României.

Liderul PSD a precizat că tratează ca un compliment faptul că seful statului se teme de el ca posibil viitor preşedinte al ţării, transmiţându-i însă: „Faptul că doar de mine îi e frică e un lucru bun, eu mă mândresc cu acest lucru şi promisiunea mea e un citat din Traian Băsescu: de ce îţi este frică nu scapi !”.

„Declaraţia domnului Băsescu eu am luat-o ca pe un compliment pentru că înseamnă că doar de mine îi este frică", a opinat liderul de la Palatul Victoria.

Ponta subliniat faptul că, în cazul în care ar candida şi câştiga alegerile prezidenţiale, dosarele suspendate până la finele mandatului prezidenţial al lui Băsescu, începând cu dosarul Nana, vor fi continuate, acesta fiind şi motivul pentru care actualului preşedinte îi este frică.

Liderul de la Palatul Victoria susţinut recent că Victor Ponta nu trebuie să fie preşedintele României, pentru că ţara va intra în regres, atacându-l pe preşedintele PSD despre care a spus a spus că este „ un premier corupt” şi „un om laş şi mincinos”.

De asemenea, Traian Băsescu a declarat că „există riscul ca în cazul în care acest prim-ministru în funcţie va ajunge preşedintele României, România să fie o ţară condusă de baroni şi puşcăriabili”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite