Ponta, despre cazul Oprea: Politic, e o lecţie foarte bună şi pentru Oprea. Iohannis îl chema la Cotroceni şi Gorghiu venea să bea o cafea înainte de coaliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a declarat, luni dimineaţă, că problemele de imagine cu care se confruntă Gabriel Oprea în acest moment sunt binevenite din moment ce vicepremierul a purtat în trecut mai multe discuţii cu oamenii care acum îi cer demisia.

Liderul de la Palatul Victoria a avut o declaraţie surpinzătoare referitoare la cazul în care vicepremierului Gabriel Oprea îi este solicitată demisia după ce un poliţist aflat în coloana sa oficială a murit în timpul serviciului, în urmă cu o săptămână. 

„Politic, este o lecţie foarte bună şi pentru Oprea. Îmi aduc aminte că preşedintele îl chema la Cotroceni, că Gorghiu venea să bea o cafea înainte de coaliţie şi că Predoiu îi mai trimitea bezele în presă“, a spus Victor Ponta, fără a face şi alte precizări.

Premierul şi motivul pentru care nu vrea să discute prea mult despre moartea poliţistului Bogdan Gigină şi Gabriel Oprea. „Fiind vorba de un caz cercetat de parchet, eu am o interdicţie de la CSM. Nici în cazul meu n-am voie să îl comentez că afectez independenţa Justiţiei“, a mai spus Ponta.

Marian Oprişan, şeful CJ Vrancea, consideră că presiunile puse pe Gabriel Oprea au dept scop final îndepărtarea actualei coaliţii guvernamentale, liberalii şi cei care îi sprijină pe aceştia fiind persoanele care pun la cale shimbarea politică. 

„Vrea să dea jos Guvernul care a făcut bine românilor şi să aducă un Guvern care a făcut rău“, a declarat Oprişan înainte de o şedinţă liderilor PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite