Ponta, despre incidentul dintre Radu Mazăre şi revoluţionarul făcut "milog": "Cred că îl cunoştea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta FOTO gov.ro
Victor Ponta FOTO gov.ro

Premierul Victor Ponta a fost întrebat, sâmbătă seară, cum comentează că primarul oraşului Constanţa, Radu Mazăre, i s-a adresat unui revoluţionar cu apelativul "milogule", şeful Guvernului răspunzând: "Cred că îl cunoştea".

Preşedintele PSD a mai spus că ar fi fost vorba despre "o discuţie ca între prieteni".

El a menţionat că proiectul lui Mazăre concretizat prin inaugurarea unor locuinţe sociale în Constanţa este unul important.

Premierul a spus că la inaugurare au fost prezente şi alte persoane, nu doar beneficiarii, dar asta nu este o problemă, pentru că el, ca şef al Guvernului, are resposabilitaea problemelor acestora.
Întrebat despre faptul că primarul oraşului Constanţa, Radu Mazăre, i s-a adresat unui revoluţionar cu apelativul "milogule", şeful Guvernului a răspuns: "Cred că îl cunoştea".

Primarul Radu Mazăre a avut, sâmbătă, un schimb dur de replici cu câţiva revoluţionari care i-au întâmpinat pe el şi pe Victor Ponta în timpul inaugurării unor locuinţe sociale în Constanţa, făcându-i milogi şi cerându-le să aştepte până la terminarea repartizării locuinţelor.

"Nu aşteptaţi voi până termin? Că sunt oameni fără case", i-a spus Mazăre unui revoluţionar care îl abordase pe premierul Victor Ponta cerând drepturi pentru această categorie de persoane, unul dintre revoluţionari replicându-i primarului: "Nu-i nimic".

Radu Mazăre a ripostat imediat spunând: "Cum adică nu-i nimic? Am trei mii de oameni care n-au unde să doarmă". Revoluţionarul a replicat iar afirmând: Aşa. Asmute-i împotriva noastră!".

"Am fost şi eu la Revoluţie (...). Am fost cu puşca la Casa Albă, bă!", a spus apoi Mazăre, care s-a îndepărtat de revoluţionari, replicându-i celui cu care se certase: "Milogule!".

Acest incident între primarul Radu Mazăre şi un revoluţionar a avut loc după ce alţi doi revoluţionari îl abordaseră cu nişte solicitări mai vechi referitoare la anumite drepturi pentru această categorie de persoane pe premierul Victor Ponta chiar la sosirea în cartierul de locuinţe sociale care urma să fie inaugurat.

În acel moment, Ponta i-a întrebat pe revoluţionari: "Aţi fost 24.000 pe străzi, la Revoluţie?", unul dintre revoluţionari răspunzând: "Nu, am fost 17.000", Ponta spunându-le că până când nu îşi vor face ei ordine în rândurile lor el nu are ce le face.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite