Ponta, despre Constituţie: „Dacă sunt lucruri pe care Comisia de la Veneţia le consideră împotriva standardelor europene, le schimbăm“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Victor Ponta FOTO Arhiva Adevărul
Premierul Victor Ponta FOTO Arhiva Adevărul

Premierul Victor Ponta a declarat vineri că observaţiile făcute de Comisa de la Veneţia cu privire la revizuirea Constituţiei vor fi primite în toamnă, iar cele ce încalcă stadardele europene vor fi schimbate fără nicio problemă.


„Am răspuns la întrebările legate de rolul Guvernului şi al prim-ministrului şi cred că e foarte bine să dăm toate explicaţiile necesare. În toamnă vom avea punctul de vedere al Comisiei de la Veneţia. Dacă sunt lucruri pe care Comisia le consideră ca fiind împotriva standardelor europene, le schimbăm, nu e nicio problemă", a afirmat Ponta, după după întâlnirea cu reprezentanţii Comisiei de la Veneţia.

Membrii delegaţiei Comisiei de la Veneţia se vor întâlni joi şi vineri, la Bucureşti, cu reprezentanţi ai partidelor politice parlamentare, cu cei ai Consiliului Superior al Magistraturii şi cu membrii Comisiei pentru revizuirea Constituţiei.

Reprezentanţii Comisiei de la Veneţia au cerut ca întâlnirile pe care le vor avea pe tema revizuirii Constituţiei să se desfăşoare cu uşile închise, accesul presei nefiind permis.

Materiale pe aceeaşi temă:

Comisia de la Veneţia a cerut ca întâlnirile pe revizuirea Constituţiei să fie confidenţiale

Delegaţia Comisiei de la Veneţia soseşte astăzi în Capitală. Revizuirea Constituţiei, pe agenda discuţiilor





 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite