Politicieni în costum popular. Cum arată Liviu Dragnea şi Ana Birchall în ţinute tradiţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul PSD, Liviu Dragnea, încadrat de două femei în straie populare. FOTO Facebook Liviu Dragnea
Liderul PSD, Liviu Dragnea, încadrat de două femei în straie populare. FOTO Facebook Liviu Dragnea

Mai mulţi politicieni s-au îmbrăcat în straie populare cu prilejul Zilei naţionale a portului popular, sărbătorită în a doua duminică a lunii mai. Printre aceştia s-au numărat liderul PSD, Liviu Dragnea, ministrul pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, dar şi fostul vicepremier Vasile Dîncu.

„Ziua Naţională a portului tradiţional din România este aniversată, începând cu anul 2015, în a doua duminică a lunii mai. Este un moment de sărbătoare, de redescoperire a minunatelor tradiţii româneşti, a bogăţiei inestimabile a patrimoniului nostru cultural“, a scris pe Facebook ministrul pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, publicând şi mai multe fotografii cu ea îmbrăcată în straie populare.  

Ana Birchall FOTO Facebook Ana Birchall

FOTO Facebook Ana Birchall

Şi liderul PSD, Liviu Dragnea, a publicat mai multe fotografii cu el în costum popular din zona Teleormanului. „Astăzi am fost alături de cei peste 10 000 de oameni îmbrăcaţi în portul tradiţional, care şi-au propus ca, de Ziua Costumului Popular, să intre în Cartea Recordurilor. O onoare şi o mândrie pentru mine!“, a scris Dragnea. 

Liviu Dragnea si Nelu Urucu FOTO Facebook Liviu Dragnea

Liviu Dragnea în timp ce-l prezintă pe Nelu Urucu,coregraful Ansamblului Burnasul din Teleorman. FOTO Facebook Liviu Dragnea

De asemenea, şi fostul vicepremier Vasile Dîncu s-a fotografiat într-un costum popular din zona sa. 

Vasile Dincu FOTO Facebook Vasile Dincu

Fostul vicepremier Vasile Dîncu. FOTO Facebook Vasile Dîncu

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite