Pocora, către Ponta: Degeaba invocaţi refacerea USL, renunţaţi la demagogie şi intrigi politice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, îi transmite premierului Victor Ponta să se concentreze asupra activităţii guvernamentale şi să înceteze în a mai clama refacerea USL după alegerile europarlamentare.

“Vă solicit în mod public să renunţaţi la demagogia care vă caracterizează discursul din ultima perioadă şi să vă concentraţi pe activitatea guvernamentală, care să servească intereselor cetăţenilor şi să se traducă într-o viaţă mai bună pentru oameni. Este timpul să lăsaţi deoparte intrigile politice, dublul limbaj şi să găsiţi cu prioritate soluţii la problemele românilor: locuri de muncă, reducerea CAS, neimpozitarea profitului reinvestit, criza medicamentelor, absorbţia fondurilor europene”, susţine Pocora.

Purtătorul de cuvânt al PNL mai susţine că în mod contrar afirmaţiilor publice ale premierului referitoare la refacerea USL, "faptele demonstrează însă că aceasta este o minciună şi asistăm doar la declaraţii politicianiste şi făţarnice".

"Degeaba invocaţi la centru refacerea USL, când în teritoriu reprezentanţii PSD încheie pe bandă rulantă acorduri de colaborare cu PDL. Pare că aţi uitat că Uniunea Social Liberală şi-a încetat existenţa tocmai din cauza nerespectării de către dumneavoastră a angajamentelor asumate faţă de PNL. Noi am dorit o Românie puternică, dumneavoastră doar un PSD puternic", mai spune Pocora.

Ea mai susţine că a constatat că "PSD nu şi-a schimbat mentalităţile şi practicile, care sunt aceleaşi din perioada 2000-2004, ba chiar şi le-a îmbogăţit cu deprinderi patentate de Traian Băsescu".
Preşedintele PSD, Victor Ponta, le-a transmis membrilor din conducerea PSD, reuniţi în şedinţa BPN, să rămână în relaţii bune cu liberalii pentru că după 25 mai, respectiv după alegerile europarlamentare, vor fi din nou împreună.

"Vă rog pe toţi să transmiteţi în teritoriu că avem nevoie de toate forţele şi de toţi aliaţii, inclusiv o să vă rog pe cât posibil - pe la Iaşi e mai greu - dar în rest cred că se poate să rămânem în relaţii bune cu liberalii, pentru că după 25 mai eu cred că vom fi nou împreună", a spus Ponta, în debutul şedinţei BPN al PSD, la care presa a avut acces.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite