PNL: „Ghiciţi cât timp îi va lua lui Dănuţ Andruşcă să se pregătească pentru un discurs de 20 de minute? 40 de zile“. Ministrul, salvat de calendarul religios

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PNL l-a invitat pe ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă, să dea explicaţii în plenul Parlamentului, însă majoritatea PSD-ALDE a programat audierea peste 40 de zile.

„PNL a solicitat convocarea ministrului Economiei, Dănuţ Andruşcă, la «Ora Guvernului» în Parlament. Ghiciţi cât timp îi va lua să se pregătească pentru un discurs de 20 de minute!? – 40 de zile. Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a decis să-l invite de abia în 25 iunie. Dacă deciziile la Ministerul Economiei se iau cu o astfel de viteză, vă imaginaţi de ce nimic nu mai «duduie»!“, a scris Raluca Turcan pe Facebook. 

Deputatul PSD Georgian Pop, secretar al Camerei Deputaţilor, a explicat de ce va fi chemat Andruşcă în plen abia peste 40 de zile. “El nu poate să fie săptămâna viitoare pentru că e liber şi în regulament scrie negru pe alb – ‘Ora Guvernului’ se desfăşoară în ziua de luni. Luni, pe 21 mai, sunt Rusaliile catolice, iar lunea următoare sunt Rusaliile noastre. După aceea, conform regulamentului, în prima luni din fiecare lună este ‘Ora premierului’. Pe 11 iunie este rândul PMP să propună, dar probabil că PNL şi PMP vorbesc între ei şi stabilesc”, a declarat secretarul Camerei Deputaţilor Georgian Pop.

Înainte de a prelua mandatul de ministru, întrebat despre prioritatile sale, Andruşcă a răspuns: "Voi face tot ce imi sta in putinta pentru dezvoltarea economiei romanesti, dar un rol important va avea pentru... in cadrul economiei...imi cer scuze ca suntem emotionat".

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite