PNL cere ANAF să îl execute pe Robert Negoiţă pentru datoria de 52 de milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3
Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3

Consilierii locali ai PNLSector 3 vor cere ANAF să pună poprire pe conturile primarului Robert Negoiţă, până în momentul în care edilul îşi va plăti datoriile pe care le are la stat, ca persoană fizică: 52 de milioane de euro.

"S-a hotărât ca reprezentanţii PNL în Consiliul Local al Sectorului 3 să solicite poprirea conturilor primarului Robert Negoiţă până când acesta îşi va achita datoriile pe care le are către ANAF ca persoană fizică. (...) Conducerea PNL Sector 3, reunită în şedinţa BP, atrage atenţia primarului Robert Negoiţă să înceteze cu bătaia de joc faţă de cetăţenii Sectorului, prin achitarea datoriilor pe care acesta le are, ca persoană fizică, către ANAF, în spiritul egalităţii în faţa legii a tuturor cetăţenilor", potrivit unui comunicat al liberalilor.

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, are în continuare datorii la stat de peste 232 de milioane de lei, conform listei publicate joi de ANAF. Robert Negoiţă, care se afla pe primul loc al listei persoanelor fizice cu datorii la stat publicată în luna mai de ANAF, cu o datorie de 232,07 milioane de lei, şi-a plătit doar o mică parte din restanţe, astfel că datoria acestuia ajunge acum la 232,05 milioane de lei, aproximativ 52 de milioane de euro. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite