Orban, despre candidatura Gabrielei Firea la Capitală: „Are aceleaşi năravuri ca PSD“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban crede că are prima şansă la locale FOTO Eduard Enea
Ludovic Orban crede că are prima şansă la locale FOTO Eduard Enea

Ludovic Orban, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri pentru News.ro că anunţarea candidaturii Gabrielei Firea din partea PSD este o premieră, în sensul că nu are experienţă politică şi administrativă, ci jurnalistică, şi a adăugat că aceasta are ”aceleaşi năravuri ale PSD”.

 ”În sfârşit, PSD s-a hotărât, după ce au căutat candidaţi prin toate partidele, să sprijine un candidat PSD. Mi-au luat o piatră de pe inimă, începusem să îmi fie frică că va veni Dragnea să caute candidat prin PNL”, a comentat Ludovic Orban anunţul social-democraţilor privind nominalizarea Gabrielei Firea pentru candidatura la funcţia de primar general.

Orban a continuat: ”Este o premieră, este prima oară când este stabilită candidată femeie la Primăria Capitalei. Pardon, greşesc, a mai fost candidată Monica Tatoiu”. 

Potrivit lui Ludovic Orban, Gabriela Firea este ”o mare o jurnalistă, şi nu un candidat cu experienţă politică şi administrativă solidă”.

”În ceea ce mă priveşte, consider că sunt mult mai potrivit pentru Primăria Capitalei”, a susţinut Orban, precizând că nu îşi va schimba strategia politică.

”Gabriela Firea, chiar dacă nu este un pesedist clasic, de fapt reprezintă PSD. Are în spate aceleaşi năravuri ca întreg PSD”, a mai declarat Orban.

PSD şi-a desemnat azi candidaţii pentru Bucureşti: Gabriela Firea la Primăria Generală, iar la sectoare Dan Tudorache, Neculai Onţanu, Robert Negoiţă, Daniel Băluţă, Daniel Florea şi Gabriel Mutu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite