Oana Pellea o ironizează pe Dăncilă: «Sunt prim-ministrul României şi nu pot accepta acest lucru». Adică nu poate accepta că este prim-ministru. Nici eu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oana Pellea
Oana Pellea

Actriţa Oana Pellea o ironizează, într-o postare pe Facebook, pe Viorica Dăncilă, după ce aceasta a afirmat, despre disputa cu preşedintele Iohannis, că: "Sunt prim-ministrul României şi nu pot accepta acest lucru." Oana Pellea continuă: "Viorica are dreptate: Adică nu poate accepta că este prim-ministru. Nici eu“.

"După cum ştiţi, am fost plecată în Israel. Când m-am întors din Israel, am văzut declaraţiile domnului preşedinte, am văzut modul în care domnul preşedinte dădea impresia că mă cheamă ca la şcoală, ca pe un elev care nu şi-a făcut lecţia şi trebuie certat. Sunt prim-ministrul României şi nu pot accepta acest lucru", a afirmat Viorica Dăncilă, vineri seară, la România Tv.

Şi Asociaţia Elevilor din Constanţa a criticat declaraţia premierului Viorica Dăncilă, care a spus despre preşedintele Klaus Iohannis că voia să o certe ca la şcoală, de aceea nu s-a dus la Cotroceni la convocarea sa. Iohannis i-a cerut demisia lui Dăncilă.

Citeşte şi:

Tudor Chirilă, critici dure la adresa lui Liviu Dragnea: „Treaba se împute rău de tot. Nu te poţi juca cu politica externă doar ca să scapi de puşcărie“

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite