O nouă dovadă a tensiunii dintre Dragnea şi Tudorel Toader: „Să schimbăm Constituţia ca să rămână ministrul Justiţiei, că e cel mai bun din regiune“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liviu Dragnea i-a invitat joi pe jurnalişti în biroul său de la Camera Deputaţilor ca să le arate că  ministrul Justiţiei nu se află acolo. Liderul PSD l-a luat peste picior pe ministrul Justiţiei. Atitudinea lui Dragnea vine în contextul în care Toader se opune să semneze ordonanţa de urgenţă care l-ar salva pe liderul PSD de condamnare.

Liviu Dragnea a insistat ca jurnaliştii să îl fotografieze în biroul gol ca dovadă că nu are discuţii secrete cu ministrul Justiţiei, dar a profitat de ocazie pentru a-l  ataca pe Toader: ”Ar trebui să modificăm Constituţia ca să rămână el ministrul Justiţiei, că este cel mai bun, nu din ţară, din regiune!”, a spus preşedintele PSD, potrivit Digi 24

Liderul PSD a povestit că una dintre consilierele sale s-a întâlnit pe Tudorel Toader prin clădirea Parlamentului, iar ministrul Justiţiei scotea bani de la un bancomat, Dragnea susţinând că aceasta ar fi dovada că nu venise să discute despre Justiţie. 

Premierul Viorica Dăncilă a lansat atacuri în rafală la adresa partenerilor occidentali după ce lideri de la Bruxelles şi mai mulţi ambasadori au cerut Guvernului să nu adopte ordonanţe de urgenţă prin care ar fi modificată legislaţia penală.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite