Nicuşor Dan: Primăria Capitalei i-a refuzat Simonei Halep să se întâlnească cu fanii în piaţă. Asta înseamnă să recunoşti şi să preţuieşti valorile!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul candidat USR la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a scris luni, într-o postare pe Facebook, că PMB i-a refuzat Simonei Halep solicitarea de a se întâlni cu fanii într-o piaţă din Bucureşti pentru a sărbători victoria de la Roland Garros. Acesta a criticat Primăria pentru cum îşi „recunoaşte şi preţuieşte valorile” şi a amintit cât de bine s-a organizat instituţia pentru mitingul PSD.

Fostul lider USR, Nicuşor Dan, a scris luni, într-o postare pe Facebook, despre cum Primăria Capitalei i-ar fi refuzat Simonei Halep solicitarea de a se întâlni cu fanii într-o piaţă din Bucureşti, după victoria de la Roland Garros. 

„Primăria Capitalei a refuzat solicitarea Simonei Halep, campioana României de la Roland Garros, de a se întâlni cu fanii într-o piaţă din Bucureşti. La schimb, Primăria i-a oferit scările exterioare de la Arena Naţională pentru acest eveniment. Indiferent de motivele invocate, nu trebuie decât să ne amintim cum sunt întâmpinaţi marii campioni în capitalele europene, cum sunt organizate întâlniri spectaculoase cu fanii lor în pieţe şi pe străzi”, a scris acesta pe Facebook.

Totodată, Nicuşor Dan a ironizat modul în care Primăria Municipiului Bucureşti apreciază „valorile” şi a amintit felul în care a fost organizat mitingul PSD. 

„Asta înseamnă să recunoşti valorile şi să le preţuieşti! Şi la noi s-a mobilizat exemplar Primăria Capitalei, dar pentru mitingul PSD. Şi tot pentru PSD, Arena Naţională a fost loc de mari manifestări grandioase. Simonei Halep i-au rezervat doar scările exterioare. Acum înţelegem sistemul de valori al Gabrielei Firea”. 

Nicuşor Dan a precizat, la scurt timp, că primarul Bucureştiului, Gabriela Firea, a decis să deschidă Arena Naţională.

„Update: După valul de nemulţumiri de pe reţele sociale, Gabriela Firea a decis să deschidă Arena Naţională pentru Simona Halep. Măcar atât!”, a conchis Dan.

Primăria Capitalei dezminte că nu i-a facilitat Simonei Halep o întâlnire cu fanii în Bucureşti după victoria de la Roland Garros şi arată că reprezentanţii Federaţiei Române de Tenis au cerut de la bun început ca evenimentul să aibă loc pe Arena Naţională.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite