Mihai Tudose a fost dus în stare critică la spital. I s-a oprit inima de mai multe ori. Medicii i-au montat două stenturi. Tudose: Ne vedem în două zile la treabă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier PSD Mihai Tudose a fost dus de urgenţă la spital, după ce i s-a făcut rău la o şedinţă de partid. Liderul Pro România Victor Ponta a confirmat că Mihai Tudose a suferit un infarct. Medicii i-au montate două stenturi, după ce inima fostului premier s-a oprit de mai multe ori. „Sunt bine! Ne vedem în două zile înapoi la treabă! Avem o mulţime de lucruri bune de făcut!”, a scris Tudose pe Facebook, din spital.

UPDATE Managerul Institutului de Boli Cardiovasculare ”CC Iliescu” Bucureşti, Şerban Bubenek, a declarat, marţi seară, că fostul premier Mihai Tudose se simte bine, el fiind dus pe secţia de supraveghere cam la o oră după internarea în spital.

”La ora 16.40, domnul deputat Mihai Tudose, fost prim-ministru al României, a fost adus de un echipaj SMURD la Unitatea de Primiri Urgenţe a Institutului de Boli Cardiovasculare CC Iliescu cu diagnosticul de infarct miocardic acut inferior întins”, a declarat, marţi seară, la Antena 3, managerul unităţii medicale.

Acesta a precizat că pacientul a fost supus unei proceduri de coronarografie şi angioplastie cu două stenturi, cu un rezultat foarte bun. ”După o oră de la internare pacientul a fost transportat în unitatea de supraveghere. În prezent, ne declară că se simte bine şi că va părăsi spitalul cât de curând posibil”, a mai spus Şerban Bubenek.

UPDATE Mihai Tudose, din spital: „Sunt bine! Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului şi promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulţumesc întregii echipe medicale şi tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulţime de lucruri bune de făcut!”, a scris Tudose marţi seara pe Facebook.

UPDATE Deputatul Nicolae Bănicioiu, cel care i-a acordat primul ajutor lui Mihai Tudose, a declarat, marţi seara, într-o conferinţă de presă, că fostul premier a suferit un infarct miocardic acut, i-au fost montate două stenturi, iar în acest moment este în afara oricărui pericol. „Vestea bună este că practic a ieşit din episodul acut şi este stabil în momentul de faţă, este în rezervă, în afara oricărui pericol. Într-adevăr, a suferit un infarct miocardic acut, probabil pe fondul unei oboseli accentuate, el fiind şi un fumător recunoscut. Un episod neaşteptat, dar care se întâmplă de multe ori în viaţa noastră sau a apropiaţilor noştri. Din ce am înţeles, i s-au montat două stenturi”, a spus Bănicioiu.

UPDATE Victor Ponta: Înainte de politică cea mai importantă e sănătatea. Vreau să mulţumesc celor care au venit de la SMURD şi de la Ambulanţă. Suntem prieteni, suntem o echipă şi sper să treacă foarte repede peste acest episod. 

UPDATE Inima lui Mihai Tudose s-a oprit de mai multe ori. Fostului premier i-au fost montate două stenturi, iar medicii îl ţin sub supraveghere atentă, potrivit Digi 24. 

UPDATE În acest moment, medicii decid dacă-l operează sau nu. Mihai Tudose s-a plâns că se simte rău în ultima perioadă. 

***

Mihai Tudose se afla într-un restaurant din Bucureşti. El avea o întâlnire cu colegii din Pro România, în condiţiile în care partidul urma să-şi prezinte lista pentru alegerile europarlamentare 2019.

Victor Ponta a transmis un mesaj de susţinere pe Facebook în care a mulţumit Ambulanţei şi echipajelor SMURD pentru intervenţie, subliniind apoi că partidul e alături de familia fostului premier. „Sunt convins ca Mihai va fi bine / eram mai multi colegi alaturi de el la momentul in care nu s-a simtit bine ( din fericire Nicu Banicioiu era cu noi) / multumim celor de la Ambulanta si de la SMURD pentru interventia profesionista / am incredere in medicii care il trateaza in acest moment! Suntem alaturi de familia lui si cu siguranta va fi totul bine / Il asteptam toti pe Mihai sa revina cat mai repede alaturi de Echipa ProRomania care are mare incredere si mare nevoie de el!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

La Adevărul Live, Fostul premier Mihai Tudose a susţinut că, înainte de a pleca din PSD, s-a gândit să demisioneze din Parlament, ca să nu fie etichetat ca traseist. S-a răzgândit după o discuţie cu primarii din Brăila. Tudose susţine că Victor Ponta nu a ştiut că demsionează din PSD. „L-am întrebat pur şi simplu: Pot să depun adeziune la Pro România? Mă primeşti?“, susţine Tudose. Cât despre Dragnea, Tudose îl caracterizează succint: „El e statul paralel“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite