Tudose: Dacă dă ordonanţele, Dăncilă nu mai poate ieşi pe stradă, nici măcar la Videle. Tind să cred că nu le va da. Însă fără Dragnea, viaţa ei a luat sfârşit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Mihai Tudose a vorbit, la Adevărul Live, despre experienţa trăită în spitalele de stat în urma infarctului sever pe care l-a suferit. Mihai Tudose, candidat pe lista Pro România pentru alegerile europarlamentare, a explicat de ce îşi doreşte un mandat la Bruxelles. Îl vor ajuta CCR şi Guvernul Dăncilă pe Liviu Dragnea să scape de condamnarea de trei ani şi jumătate cu executare din primă instanţă?

V-aţi lăsat de fumat?

O, da. 

Câte fumaţi înainte?

Trei pachete în zilele de succes.

Cum s-a întâmplat?

Eram la ziua de naştere a domnului Bănicioiu, şi mi s-a făcut o senzaţie de rău. Domnu Bănicioiu, ca medic, s-a prins imediat despre ce este vorba şi pâna să mă mai alint eu că mi-e rău, el a sunat la salvare. În rest a fost un lanţ de întâmplări fericite. Salvare în preajmă, venit repede, ajuns repede la spital, sală de intervenţii liberă, medicii acolo, piesele care trebuiau erau acolo, în spital.

Şi Dragnea a avut nişte probleme de sănătate şi a ales să se interneze în privat. Andrei Gerea spunea că Dragnea a vrut astfel să scutească banii statului.

Ştiţi, eu în perioada asta, o să fac şi o glumă, nu am voie să ma enervez. Suntem în Postul Paştelui, chiar vreţi să vorbim de Dragnea ? Nu e voie să vorbeşti urât.

Cum sunt condiţiile în spitalele de stat?

Unde am fost eu e bine. Nu putem să generalizăm, evident că nu este bine peste tot. Am înţeles că CC Iliescu este unul dintre cele mai performante centre din ţară, este utilată bine, cu şi oameni şi cu aparatură. Am spus-o şi ulterior şi în timp ce eram spitalizat, ideal e ca toate unităţile spitaliceşti din România să fie la acele standarde.

De ce nu aţi ajuns la privat?

în primul rând nu sunt un om cu bani, iar în al doilea rând am încredere în sistemul de sănătate românesc, în medicii din România.

Oricât aţi vrea să nu vorbim despre Dragnea, vi se pare că al treilea om în stat ar trebui să vorbească public despre problemele sale de sănătate şi să anunţe public unde este internat ? Dragnea a ţinut la secret unde este internat, singurul comunicator a fost Codrin Ştefănescu.

Eu am postat pe Facebook un mesaj de liniştire al celor dragi, care aflau de la televizor tot felul de chestii. La un moment dat se aflase, cu ghilimele, şi unde e depus corpul, ca să ne înţelegem. Şi am încercat atunci să minimalizez episodul prin care am trecut, chiar spunând că a fost un incident minor şi că în două zile sunt înapoi la treabă. Neminimalizând gravitatea accidentului vascular prin care am trecut, dar pentru a linişti pe toată lumea. Nu am făcut un secret locul internării, pentru că repet, ca orice om normal, salvarea m-a dus la un spital.

La dumneavoastră am avut parte de transparenţă, iar la Dragnea am avut un simplu comunicator.

Eu am încetat de mult timp să mai încerc să înţeleg ce face acest om. 

În timp ce eraţi în spital partidul dumneavoastră a anunţat lista pentru europarlamentare. Dacă ne uităm pe sondaje, sunteţi pe un loc eligibil. De ce vă doriţi să mergeţi la Bruxelles? Sunteţi din 2000 în Parlamentul Românei şi înainte aţi făcut politică pe plan local.

Cred că la Bruxelles e momentul să fie şi oameni care înţeleg foarte bine cum funcţionează Bruxelles-ul, Parlamentul European. Dar este important ca acolo să fie şi oameni care înţeleg foarte bine ce este nevoie în România. E ca atunci când te duci la magazin. Vrei să faci o mâncare acasă şi te duci la un magazin universal să-ţi cumperi ce trebuie. Este foarte important ca la magazinul respectiv să ştii fiecare produs pe ce raft se găseşte. Dar e mult mai important trebuie să ştii exact de ceea ce ai nevoie pentru a face ceea ce trebuie acasă. În altă ordine de idei, toată lista Pro România, Victor Ponta, Victor a zis că nu se duce la Bruxelles. Corina Creţu n-o poate acuza nimeni că nu ştie despre ce este vorba la Bruxelles sau în România.

PSD-ul o acuză că dimpotrivă, a pus piedici pentru anumite proiecte de infrastructură.

Am citit o declaraţie a unui monument de incompetenţă şi îl numesc pe Cuc (n.red.: ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc), care a declarat că atunci când a fost comisar doamna Creţu la el birou i-a arătat ce multe proiecte are. Domle, proiectele alea ţinute într-un sertar nu au valoare de întrebuinţare din punct de vedere al Bruxelles-ului. Ele trebuiesc făcute bine şi trimise acolo. Eu cât am fost prim-ministru am lucrat cu Corina Creţu. Nu a fost o săptămâna în care să nu vorbim şi să nu rezolvăm ceva.

Şi cum aţi lucrat ?

Foarte simplu, foarte normal. Trimiţând proiecte şi oameni care nu minţeau, nu aveau alte interese..

Dar pe Cuc îl vedem toată ziua pe şantier.

Domnule, el nu e ministru. Şi-a închipuit cineva că el e ministru ? El e pe post de muppets acolo. La Brăila l-a întrebat cineva de ce nu a trimis documentaţia către pod. Răspunsul lui a fost halucinant. „Avem nevoie de oameni competenţi la Bruxelles”. L-au întrebat colegii dumneavoastră ieri sau alaltăieri cum e cu autostrada de la Ploieşti la Braşov. A zis că nu ştie, că se mai gândeşte, că o să vadă. Omul e un „habarnist”. A fost pus acolo pe post de muppets.

Dar cum a ajuns a doua oară acolo ?

Păi,  e muppets-ul perfect al lui Dragnea. Iar mă puneţi să vorbesc despre Dragnea în post.

În prima variantă a fost propunerea domnului Bădălău.

Niciodată nu a fost propunerea lui Bădălău. A fost a lui Dragnea.

Cu autostrada Moldovei sau acea centură a Bacăului ce se mai alege ? Că în ziua în care s-a inaugurat acel metru de autostrada în Suceava, toate utilajele au fost la Bacău, dar a doua zi au dispărut.

Au fost şi ele să vadă evenimentul. Ele utilajele. Eu sunt convins că autostrada Bacăului se va face în sfârşit. Poate că se va face chiar împotriva actualului Guvern. Se va face, dar de aici până la a confunda cei 17 kilometri în regim de autostradă de pe centura Bacăului cu autostrada Moldovei, care de fapt, Moldova ar trebui să aibă două autostrăzi. Una in nord către sud, spre Focşani, Brăila, Galaţi, Tulcea. Şi cealaltă care să traverseze dinspre Chişinău, să traverseze munţii pe pasul Oituzului.

În 2014-2015, guvernul Ponta, cu domnul ministru Ioan Rus, cu comisarul european Corina Creţu, a reuşit la Bruxelles şi a bătut în cuie master-planul României în ceea ce priveşte autostrăzile. Asta nu înseamnă că noi am pictat un desen frumos cu floricele pe câmpii şi băieţii ăia s-au uitat, „ne place, punem pe perete”. Nu. Înseamnă că Bruxelles-ul a aprobat acel master plan ca fiind eligibil pentru finanţare europeană. Acum, în loc să te duci cu acele autostrăzi, cum începusem eu în 2017, să te duci cu baza acelui master plan, cu proiectele de autostradă, să primeşti finanţare. Bani gratis, pe româneşte. Tu le dai în parteneriat public privat, le faci tu cu bani de la buget..

Cum explicaţi popular ce e parteneriatul public-privat?

Treaba e în felul următor. Că acolo poţi să faci cu cine vrei tu, cum vrei tu, cu ce firme vrei tu, cu acţionariat mai mult sau mai puţin la vedere. Şi  mai e ceva. Când iei bani de la Bruxelles, după ei vine OLAF-ul. Vin ăia şi controlează ce-ai făcut cu banii. Nu le convine, că au mai făcut cu TELDRUM-ul nişte chestii şi ghici ce. E OLAF-ul pe el cât capra. Acuma e bine aşa. Faci un parteneriat public-privat, găsim noi o firmă, cu bani de la buget, adică să nu vină altcineva să-i controleze.

Când şi-a dat demisia Cuc a încercat Dragnea să oprească acest lucru?

Da. Cred că a încercat să mă oprească mai abitir ca la celelate.

De ce ? E o miză financiară aici ?

Nu ştiu,  întrebaţi-l pe el.

Mergeţi la Bruxelles şi pentru bani?

Înţeleg că leafa nu-i prea mare. E o sumă, dar nu din acest motiv.

V-aţi dori să vă întoarceţi ca ministru sau premier?

În anumite condiţii. O echipă normală la cap, fără presiuni politice de genul „trebuie să punem pe cineva la organizaţia de la Văscăuţi pentru că e băiat bun, de-al nostru”.

Câte astfel de presiuni aţi acceptat cât aţi fost premer ?

Niciuna. Ce s-a întâmplat s-a întâmplat fără voia mea. Adică nu prim-ministrul semnează toate numirile. Unele se fac pe dedesubt.

Mulţi vă acuză că v-aţi adat demisia înainte de venirea premierului Japoniei.

Să o luăm de la capăt. Premierul Japoniei venea marţi. Luni eu am pierdut sprijinul politic. Eu pe ce trebuia să mă întâlnesc cu el marţi ? Să-i povestesc despre ce lucruri minutate facem noi doi, el şi cu mine, cu guvernele noastre, în condiţiile în care eu nu mai eram ?

Aţi încercat să-l convingeţi pe Dragnea să amâne acel CEx ?

Eu i-am spus secretarului general, domnului Neacşu, care mi-a spus că i-a spus, dar No way (n.red.: nici gând), o facem luni. Şi am zis bine, n-o facem marţi dar hai s-o facem miercuri. Nu-i bine să vnă omul ăsta în mijlocul unui scandal politic.

Dumneavoastră cum vedeţi toate aceste reproşuri de la Bruxelles.
Oamenii aceia funcţionează şi eu după nişte reguli. Noi am vrut să fim membri ai Uniunii Europene. Beneficii au clar foarte multe chestii. Dar sunt nişte reguli. Una dintre reguli este aceasta în ceea ce priveşte Justiţia. O justiţie normală, fără ingerinţe politice, fără  nebunia asta „hai să întoarcem ţara pe dos ca să scăpăm pe unu sau doi”.

Câte discuţii aţi avut cu liderii europeni pe tema statului de drept ?

Una singură şi foarte clară încă de la început, concomitent cu Juncker şi Timmermans. Le-am spus că atâta timp cât eu sunt premier, nu se v-a întâmpla aşa ceva.

Au pronunţat cei doi numele lui Dragnea ?

Nu.

Domnul Dragnea a încercat să vă convingă să daţi o ordonanţă de urgenţă pe amnistie şi graţiere sau de modificare a legislaţiei penale

A încercat o dată o chestie. A zis că „hai să facem astea că nu se poate” şi am zis „băi nu. Nu”. Şi a înţeles că nu. Nu a fost un „nu negociabil”.

În situaţia doamnei Dăncilă există un „nu negociabil”? Poate ea să-l refuze pe domnul Dragnea ?

Cred că doamna Dăncilă joacă într-o chestie foarte ciudată. Pe de-o parte îşi dă seama că fără Dragnea viaţa ei a luat sfârşit.

Dar chiar a luat sfârşit ?

Păi ce să facă?

E în continuare premier. PSD-ului nu-i convine să-şi dea jos propriul premier.

Oh dumnezeule, o dă jos fără probleme. Care PSD ? Al lui Dragnea. La cum e PSD-ul astăzi, dacă mâine pleacă domnul Dragnea cumva, PSD-ul tot jale e.

Vine un alt lider din interior

Un alt Dragnea.

Să spunem Lia Olguţa Vasilescu..

Un alt Dragnea.

Mai există vreun alt profil de lider în PSD ?
Mai mai sunt vreo zece oameni întregi la minte, dar sunt copleşiţi numeric. Oameni întregi la minte, cu bun simţ, cu o speranţă demnă de o cauză mai bună. Tot aşteaptă că poate se schimbă ceva. Nu se va schimba, fiindcă din nou va fi CEx-ul celebru, va fi scorul acela de 10 la 50.

Spuneaţi de doamna Dăncilă că joacă într-o piesă.

Joacă într-o piesă care e într-o situaţie fie de win fie de win-win din punctul de vedere al unui anumit tip de interes al ţării. Dacă-şi dă demisia sau o dă afară, ce să facă ? Se întoarce la Videle, la bibliotecă ? Dacă dă ordonanţele cerute, oricum nu mai iese pe stradă. Nici la Videle nu mai e un loc sigur. Şi atunci nu le va da. Tot o lungeşte aşa.

După ce va cădea Dragnea, Dăncilă ce va face ? Mai are vreo şansă politică fără acesta ?

Eu sincer să fiu, nu sunt foarte frământat de soarta domanei Dăncilă. Eun sunt foarte frământat de soarta României.

Cum îşi va rezolva domnul Dragnea problemele penale ?

Ca orice om care ar trebui să le rezolve, în instanţă.

Aşteptăm cu toţii o decizie foarte importantă a CCR-ului, care a fost amânată pe săptămâna viitoare. Toată lumea vorbeşte că CCR este politizat. Sunteţi de acord ?

Nu comentez.

Vă aşteptaţi la o decizie în favoarea domnului Dragnea de la CCR ?

Nu comentez. Nu comentez pentru că nu mă mai miră nimic.

Dacă nu vă miră, recunoaşteţi oarecum că e politizat.

Eu cred că o decizie care să arunce în aer deciziile din ultimii zece ani. Să ştergem cu buretele şi o luăm de la capăt, duce efectiv la blocarea sistemului de justiţie din România care şi acum e sufocat de dosarele care sunt. Cred că va fi interesant. Cu ghilimelele de rigoare. Şi apoi probabil că din nou va veni o voce salvatoare care va spune că trebuie să dăm amnistie şi graţiere ca să facem un punct zero.

Deci ăsta ar fi planul.

Un scenariu.

Deci cam ăsta ar fi scenariul, cu un pas doi pentru o ordonanţă de amnistie şi graţiere.

Da, dacă tot am blocat ţara. Dar nu „noi”, CCR-ul, care de fapt nu CCR-ul, care de fapt domnul Iordache, care de fapt nu prea avea voie, dar el, cu ghilimele, în principiu nu ştie de asta, pentru că a fost la spital în perioada aia. Nu ştie ce a făcut domnul Iordache. Cum nu ştia ce a făcut domnul Iordache când a făcut în ianuarie 2017 cu OUG 13. El când s-a întors – „nu ştiu ce au făcut băieţii aia”.

Când s-a întors din America

Era în concediu, nu în America. Vă spun eu, era în concediu. Nu în America, prin Maldive. Şi când s-a întors a zis „doamne nu ştiu ce au făcut, dar am să mă interesez”.

Are domnul Iordache pârghii sau portiţe la Curtea Constituţională ? Discuţii directe cu unii judecători de acolo ?

Nu ştiu.

Cum l-aţi caracteriza pe domnul Iordache ?

Mă feresc. Mi-a fost şi prieten.

De ce v-a fost ?

Pentru că la un moment dat am încetat să pot să-l mai înţeleg ceea ce face.

Pentru că a rămas de partea domnului Dragnea.

Nu neapărat, că a fi de partea cuiva, unii ţin cu Rapid-ul cum tata ţine cu Rapid-ul chiar dacă e în liga a IV-a. Una-i una, alta-i alta să ţii cu cineva.

Şi domnul Iordache cu cine ţine ? Cu interesul său ?

Aici vă spun că nu-i mai înţeleg comportamentul.
Aş vrea să atrag atenţie celor care ne ascultă şi ne privesc că România are 33 de mandate la Bruxelles. Asta presupune că România ar trebui să aibă 33 de oameni care să lupte pentru România. Să fie un grup pentru interesele ţării. Astăzi când stăm de vorbă, şi mâine şi poimâine şi pe 27, tot ce vine din partea PSDragnea la Bruxelles, sunt neeligibili. Atât la nivel de conducerea structurilor europene cât şi la nivel politic.

Ăsta e mai degrabă un atac politic

Este o realitate, nu un atac politic.

Prima pe lista PSD e Rovana Plumb

Da, am înţeles şi eu am insistat să plece din Guvern de bună şi de deşteaptă şi de frumoasă şi recunoscută de Bruxelles ce era. De asta credeţi ? Totuşi a mai fost europarlamentar. A fost ministru al fondurilor europene.

A mai fost o mulţine de chestii. Până şi povestea asta că ea va fi viitorul comisar european, eu pariez că nu o s-o voteze nimeni. Nu o să fie Comisar European. Cei de la Bruxelles nu sunt obligaţi să valideze pe oricine. E pe principiul trimiteţi până ce trimiteţi pe cineva ca lumea. Sunt sigur că Rovana Plumb nu va fi comisar european.

Hai să zicem că PSD-ul va trimite zece oameni la Bruxelles. Ei bine, din momentul ăla, România va fi reprezentată la Bruxelles practic de 23 de oameni. Pentru că zece sunt nişte stafii pe care nu-i va băga absolut nimeni în seamă.

Pe doamna Grapini nu o bagă nimeni în seama ? Se luptă pentru transportatorii români.

Vai de mine, cu cine ? Sigur Europa e înspăimântată. Acolo a te lupta nu înseamnă să ţipi să urlii pe holuri. Înseamnă să ai un dialog, să fii recunoscut ca un partener de dialog, să fii recunoscut ca un tip care atunci când vorbeşte ceva, nu cu dublu limbaj şi dublu agendă. Deci repet. Orice ştampilă pusă pe PSD înseamnă o scădere a importanţei României la Bruxelles.

Vă mai dau nişte exemple, tot nişte foşti colegi de-ai dumneavoastră. Domnul Dan Nica, liderul grupului PSD din Parlamentul European.

E „foarte bine” văzut la Bruxelles. Evident sunt ironic. Foarte ironic.

De ce nu e văzut bine ? Totuşi are o funcţie importantă acolo.

Păi are o funcţie dată de Dragnea. Ce funcţie are. Liderul grupului, păi ce, i-au dat-o ăia ? Nu

Domnul Victor Negrescu, fost ministru al Afacerilor Externe.

Victor este chiar un tip bun la Bruxelles. Din păcate va avea pe el tricoul care nu trebuie.

Doamna Carmen Avram ?

Haideţi...

Nu-i urmăreaţi reportajele ?

Sincer nu. Dar apropo de Carmen Avram şi pastorul Terheş, ca să vedeţi cum funcţionează lucrurile în actualul PSD.  Nu ştiu, dar domnul pastor Chris, a fost propunerea organizaţiei Sălaj. Am râs cu lacrimi, râdeam de unul singur.

De ce ?

Vă închipuiţi organizaţia PSD Sălaj cum stătea la o masă aşa şi „domle, trebuie să desemnăm pe cineva. Păi pe cine? Nu avem pe nimeni, trebuie să aducem pe cineva. Dar ce spui de băiatul ăla bun din America?”. Ei fiind toţi creştini-ortodocşi. „Domnle pe pastorul ăla”. Cum doamna Carmen Avram este propunerea organizaţiei PSD Bucureşti, ea nefiind membră. Dar tot aşa. S-a strâns organizaţia Bucureşti, şi a zis „domle pe cine să punem? N-avem. Suntem nişte fraieri. Dar ce-aţi zice voi de Carmen Avram ? Zi domle aşa, bravo mă”.

Prezenţa domnului Ciuhodaru pe lista PSD cum o vedeţi ?

Domnul doctor Ciuhodaru tot aşa, eu nu zic că-i băiat rău. Dar repet, odată ajung la Bruxelles cu tricou de PSD, e închis.

Domnul Boştinaru şi domnul Pascu. Dacă aţi fi fost liderul PSD, le-aţi fi oferit un nou mandat la Bruxelles ?

Nu cred.

Ne mutăm la lista Pro România şi vedem în liste un nume de peste Prut. Domnul Leancă.

Da. Păi toată lumea se bate cu mâna în piept că „fraţii noştri din Moldova”. Am înţeles-o. De la vorba la fapte e o distanţă lungă. Toţi am crezut, toată conducerea Pro România şi recunosc, ideea a venit de la Victor. E un mesaj foarte puternic pentru parcursul european al Moldovei. Un fost prim-ministru, actual vice-premier, să fie la Bruxelles, europarlamentar, e un mesaj foarte puternic.

Câte mandate speraţi că luaţi?

Eu sper că 7-8. 

Pe ce vă bazaţi?

Da. Păi toată lumea se bate cu mâna în piept că „fraţii noştri din Moldova”. Am înţeles-o. De la vorba la fapte e o distanţă lungă. Toţi am crezut, toată conducerea Pro România şi recunosc, ideea a venit de la Victor. E un mesaj foarte puternic pentru parcursul european al Moldovei. Un fost prim-ministru, actual vice-premier, să fie la Bruxelles, europarlamentar, e un mesaj foarte puternic.

Candidează Dragnea la prezidenţiale?

Nu cred că are norocul ăsta. Dragnea nu va pierde alegerile, ci va fi un dezastru. Da, poate va rămâne, cu 5-7%. El e mulţumit să fie liber. Restul, Dumnezeule. 

Cât mai rezistă Guvernul Dăncilă?

Eu sper că nu mult. Vă daţi sema ce va fi 27 mai dacă PSD are un scor care începe cu 2? Despre ce legitimitate mai vorbim.

Încă nu ştim dacă va începe cu 2. Poate să înceapă cu 2 dar să se termine cu 9

O să se termine cu maxim 5. Şi dacă o mai ţin aşa cum o duc..

Până la urmă nu rezultatul la europarlamentare contează, ci calculul parlamentar.

Asta înseamnă o pierdere a legitimităţii şi în momentul acela şi parlamentarii şi oamenii de bun simţ de care am pomenit mai devreme, filiale întregi, vor pleca din partid şi vor veni la Pro România. În momentul ăsta se dezechilibrează şi Parlamentul şi înseamnă că nu va mai fi preşedintele Camerei.

E cam greu să daţi jos preşedintele Camerei, ştiţi bine că liderul de grup trebuie să propună

Liderul de grup, dar când ai o majoritate zdrobitoare, ai închis subiectul, s-a terminat.

Se vorbeşte că domnul Dragnea ar putea cere un nou vot de încredere acum când va urma o remaniere. Are acest curaj ?

Nu e vorba de curaj, e vorba de calcul pentru că el ştie că nu mai are majoritatea în Parlament. (...) Chiar dacă în fiecare zi mai dă câte ceva la UDMR.

Se mai bazează Dragnea pe UDMR?

Aţi văzut proiectul acela cu hectarele de pădure la biserici? Poate vedeţi de ce se dau zece hectare, cu ghilimele, dau o cifră, zece hectare la BOR, ca să poţi să dai 20 la unguri.

Ca să aibă în continuare susţinerea parlamentară.

E pe sistemul suntem foarte patrioţi dar rupem tot.

Apropo de patriotism, aţi postat azi dimineaţă un mesaj pe Facebook în care acuzaţi Guvernul Dăncilă că închide minele.

O, da. Citiţi punctele 16, 17 din ordinea de zi a guvernului de ieri, unde este clar, peste 50 de milioane de lei sunt prevăzuţi pentru închiderea minelor nerentabile din Valea Jiului.

Mine funcţionale astăzi ?

Da.

Eu făcusem un proiect pentur minele acestea de retehnologizare. Iar pentru cele care nu se putea, era vorba de conservare. Deci termenii ăştia erau conservare şi retehnologizare. Şi din aceşti doi termeni a ieşit închidere definitivă. Asta a ieşit ieri.

Poate e o decizie a Bruxelles-ului

Nu este.

Şi ce se întâmplă cu acei oameni care acum încă lucrează ?

Păi nu se închid într-o zi, se închid în doi-trei ani. Nu ştiu ce se întâmplă cu acei oameni. Intră în şomaj. Dar apar acele proiecte şi programe de reconversie profesională. Minerii să culeagă fructe de pădure. Fructele alea de pădure au însă obiceiul să nu crească 12 luni pe an. Nişte nesimţite. O lună-două, după aia pleacă.
O întrebare despre probleme interne în Pro România. De ce au plecat oamenii din Mehedinţi ?

N-au plecat oameni, a plecat un om.

Un om, alături de membrii de acolo, scrie presa locală.

Am înţeles. Eu vă spun că a plecat un om.

De ce a plecat ?

Şi-a dat seama că nu poate. A acuzat că vine domnu Duicu, de fapt Duicu n-a venit.

L-aţi instalat pe Duicu acolo ?

Nu. Duicu nu e membru Pro România.

Şi nu va fi ?

Nu.
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite