Liviu Dragnea: PSD, cel mai mare, cel mai serios şi cel mai hăituit partid din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vicepremierul României, Liviu Dragnea. FOTO: Arhivă Adevărul
Vicepremierul României, Liviu Dragnea. FOTO: Arhivă Adevărul

Vicepremierul României, Liviu Dragnea, a afirmat joi seară, în cadrul unei emisiuni de televiziune, că PSD este în prezent cel mai serios partid din România, dar în acelaşi timp, cel mai hăituit.

Liviu Dragnea a punctat încă de la început că îl bucură declaraţiile făcute de Victor Ponta la Piteşti în care liderul de la Victoria ar fi lăsat impresia că va candida la prezidenţiale.

„Declaraţia lui m-a bucurat foarte mult şi să ştiţi că a bucurat tot partidul. În primul rând Victor Ponta a arătat că nu se teme de tot ce se întâmplă în această perioadă, ba dimpotrivă că este din ce în ce mai motivat. Doi, că ţine cont de ceea ce îşi doreşte acest partid, cel mai mare şi cel mai serios partid din România şi cel mai hăituit partid din România”, a subliniat Dragnea, în cadrul unei emisiunii de la Antena 3, în contextul în care mai mulţi membri social-democraţi sunt implicaţi în anchete judiciare.

De asemenea, vicepremierul a precizat şi faptul că o eventuală decizie de candidatura a lui Ponta pentru alegerile prezidenţiale va fi luată după ce liderul de la Palatul Victoria va analiza foarte bine situaţia, menţionând participarea lui Ponta în alegerile amintite nu va avea loc în urma unor presiuni.

Numărul doi din Guvern a fost întrebat şi dacă intenţionează să candideze pentru preşedinţia PSD dacă Ponta va fi ales preşedinte, precum şi dacă vizează funcţia de prim-ministrul al ţării.

„Nu sunt ţintele mele în viaţă nici să fiu preşedinte la PSD, nici să fiu prim ministru (...) şi descurajez pe oricine în partid să înceapă aceste discuţii”, a fost răspunsul oferit de Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

În cursul zilei de joi, la Piteşti, primarul PSD Tudor Pendiuc a afirmat că Victor Ponta va fi viitorul preşedinte al României. Prim-ministrul României a susţinut că Pendiuc a mai făcut previziuni şi în 2010, când a ajuns preşedintele PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite