FOTO Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu au participat la o cină în format restrâns cu Donald Trump

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liviu Dragnea şi premierul Sorin Grindeanu au participat la o cină alături de preşedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, anunţă liderul PSD într-o postare pe Facebook. Liviu Dragnea, liderul PSD şi preşedintele Camerei Deputaţilor, se află în State Unite pentru a participa la ceremonia de inaugurare a mandatului preşedintelui Donald Trump.

Aflat în America pentru a participa la ceremonia de inaugurare a mandatului celui de-al 45-lea preşedinte american, care va avea loc pe 20 ianuarie, Liviu Dragnea a postat pe Facebook câteva fotografii din timpul cinei pe care a luat-o alături de viitorul preşedinte american.Liviu Dragnea a fost însoţit de premierul Sorin Grindeanu.

„Aseară am avut onoarea de a participa, împreună cu premierul Sorin Grindeanu, la o cină în format restrâns alături de Preşedintele ales al Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump. I-am transmis preşedintelui dorinţa noastră de a duce parteneriatul strategic dintre România şi SUA la un alt nivel. Preşedintele Donald Trump mi-a răspuns: "We will make it happen! Romania is important for us!" A fost un dialog cald şi deschis.“, a scris liderul PSD Liviu Dragnea într-o postare pe Facebook.

  Dragnea şi Grindeanu participă la ceremonia de învestire a lui Donald Trump în funcţia de preşedinte la invitaţia lui Elliott Broidy, vicepreşedintele comitetului de învestire al preşedintelui Statelor Unite.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite